Elveszítettem a hitemet az emberekben! (beszélgetés)
nem hiszem,hogy bármi buktató lenne
és tudod miért nem?
az őszinteség miatt
mert mindent ki,és meg lehet mondani őszintén
és ez mindennél többet ér
szerintem ez tévedés.
nagyon sok jó ember van, csak rossz oldalról közelítik meg őket. sokkal többen jók, mint rosszak
van :)
csak ott van a kisördög, hogy vajon ott mi lesz a buktató, de ez a kapcsolaton nem változtat, csak jó lenne, ha ez egyszer nem kéne pofára esnem
Nem, most kivételesen nem, lett volna egy vágyam, ehhez kerestem segítséget, és senki nem érezte úgy, hogy neki nem kerül olyan sokba, mint amennyit nekem jelentene.
Nem titok, egy e-book olvasóért kampányoltam.
Azért boldogtalan nem vagyok, szeretem az otthonomat, van egy cicám, egy kutyám stb. ők szeretnek, nekik el is hiszem :)
Egyetlen támaszom az édesanyám, de rajta kívül senkim sincs, és ha így folytatódik nem is lesz.
Sajnos a rohanó világban mindenki arra koncentrál, hogy valahogy fent tudja tartani saját magát, ami azt a választást illeti, hogy enni, vagy megfagyni, vagy gyógyszereket kiváltani, és még a munkahelyet is fent tartani, aki meg lelassul, azt eltapossák... Ma már nincs idő arra, mint régen, hogy az emberek oda figyeljenek egymásra, inkább egymás hátára állva kapaszkodnak felfelé a munkahelyeken is, egymást fúrva rengeteg rosszindulattal...
A mai világban az emberek nagy része ott tesz keresztbe másoknak, ahol tud, ott használja sároskapcának, ahol tudja, ha fáj neki, belerúg mégegyet, hogy még jobban fájjon... Az emberek úgy beszélnek egymással, ahogy még egy állattal sem tennék...
Szeretnek mások dolgába beleavatkozni, ugyanakkor mástól nem tűrnék el...
A világ tele van gonosz emberekkel... Sajnos a szeretetből, és az odafigyelésből egymásra - egyre kevesebb van manapság...
Hogyne lennének jó emberek! Csalódások mindenkit érnek, de ne feledd, minden átélt trauma erősebbé tesz bennünket.
Jól gondolom, hogy a barátaidban csalódtál?
Azért indítottam ezt a fórumot, mert még van egy halvány reménysugár, hogy vannak jó emberek.
De annyi csalódás ért, hogy nem tudok hinni senkinek.
Arra már gondolni se merek, hogy valaki az igazi őszinte barátom lenne.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Koronavírus miatt, állás elveszítése
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Hogyan lehet kibírni ha több babádat is elveszíted?
- Ha elvesztették a bizalmad, meg lehet tanulni újra bízni az emberekben?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?