Eltűnt cicik fóruma... (beszélgetés)
Sziasztok! Az NLC-n nyitottam egy topicot ezzel kapcsolatban, merthogy nekem sem olyan feszesek a cicijeim, mint a fogyókúra előtt. A hozzászólók adtak néhány egész jó ötletet. Valaki azt írta, hogy esténként jégkockával körkörös mozdulatokkal hűtsem, amíg érzéketlen nem lesz, mert ez összébhúzza a bőrt. Állítólag 10 nap után látható az eredmény.
Volt, aki a mellúszást javasolta. Egy erobik oktató pedig azt mondta, max. egy kilós súlyokat emelgessek, mert a nagyobb még inkább fogyaszt. Mondjuk ezt én pont fordítva tudtam.
Ha van még valakinek ötlete, írjon, mert úgy érzem, még túl fiatal vagyok, hogy kés alá feküdjek.
A mellemről: )))
nem tűnt el csajok,mert a fehérneműs eladók megdöbbenő tekintete ellenére a tőgyem tartó mérete 90-es és ez kicsi is,mert csak pakolgatom vissza a cuccot,a metron a busszon az utcán és megőrülök,hogy ezzel kell foglalkoznom,ami feltünt az az hogy amikor volt sok feleslegem akkor keményebb volt és tartása is volt a mellemnek,most visszont ereszkedett egy kicsit és még nem szültem mi lesz velem???
No, az én cickóm jól leapadt, 102-es mellbőségről 92-re. (Igaz, amikor szoptattam a csemetét, volt 108 cm is...) Tök löttyedt, hiába tornáztatom, hiába kenegetem... A melltartó fogja fel, hogy álljon valahogy. Na, jó a hasamon azért még nem lóg, meg még mindig nagy, de lehetne szebb formája.
Egyedül azt élvezem, hogy lapos a pocim, nem olyan nagy a hátsóm, és a combimból is lement pár centi. Hááát, pozitívan kell(ene) gondolkodni!
Héééé!
Mi a baj a 160 cm magas nőkkel?????
(Én is kicsi vagyok!!!És amúgy is! Jó anyagból keveset adnak)
Ne irigyeld a csajt!
Én találkoztam vele az egyik plazaban, simán elmennél mellette az utcán, ráadásul 1,60 magas és egy picit már neki is lógnak! :)
Te meg ne akarj q* lenni. Jó vagy így!!!
(legalábbis én így szeretlek):)))
A szép cici nem minden.
Hát én is feliratkozhatok a listára :))))
23 nap alatt 5,5 kg fogyással 5 cm-et fogyott a cicim :(
99-ről visszament 94-re :((
Mindenestre fekve nyomok, meg csinálok mell formázó gyakorlatokat.
Engem már az sem érdekel, ha kisebb lesz, csak ne veszítsen az alakjából !!!!
Még annyit:
a legfontosabb, hogy mikor súlyzóval csinálod, akkor lassan csináld. És normálisan lélegezz, nem szabad kapkodni, és csak arra szabad koncentrálni!
azt hiszem talán ez a legfontosabb.
Edit!
Kezdj el kis súllyal mellet tornáztatni, mondjuk 2-3 kg-os súllyal, és sokat csinálj,
tessék:
fekvenyomás: 4x20 (ha van pad, még jobb; 30fokos padon)
pullover: (amit eggyel lejjebb írt MrsMihály) 4x20
garantált , hogy megy le a ciciből
egyébként még hozzátenném, hogy én anno úgy csináltam, hogy megmaradjon, ha lehet, még nagyobb is lehet:
na akkor max. cak 3-4 x 8-at csináltam minden gyakorlatból, és nem viccelek 4 cm-t nőtt a mellem!! és akkor 57 kg voltam.
Szóval:
ha kisebbre akarod, sokat kell csinálnod kis súllyal.
Szia! Ne add fel a fogyokurat, van mas megoldas is. A szilikont en szemely szerint nem ajanlom, lehet hogy meg szeretnel gyereket, es szoptatni is. Van megfelelö torna gyakorlat a cicik rendbehozasara.
1 padra lefekszel hanyatt, az is jo ha a fejed csüng kicsit, vagy a pad ferden lejt. 2 db 3 kg-os sulyt kifeszitett karral es termeszetesen egyszerre a fejed möge emelsz. Ezt lassan kell csinalni es minimum 3X 8-as sorozattal. Közötte tartsal nehany perc pihenöt. Ha soknak talalod a sulyt, akkor kezd 2db 2 kg-mal. Ha meg kevesnek, akkor 2 db 5 kg-os sulyzoval csinaljad a gyakorlatokat. Meglatod, fel ev es a fiuk letamadnak. Gyönyörüen formalja a ciciket. Sok sikert :-))
Még, hogy áll??? Lassan az enyém lógni fog!!Masszázs?Jó ötletet én is várok!
Gyöngyi
Ah!
Ha nem baj azt kihagynám.
A Szilikonnal csak a baj van.
Előbb vagy utóbb de ált. nincs jó vége.
Kihagyom.
Hát sziasztok.
Lehet , hogy ez csak az én problémám de ha másé is beszélhetnénk róla.
Volt -Nincs szindróma az enyém.
Eddig sem volt túl nagy ,de most?
KATASZTRÓFA helyzet állt fel.
Ötlet?