Első csók (beszélgetés)
Régen volt, de még emlékszem rá. 15 éves voltam, ő is, és egymással csókolóztunk először. Nyálas volt:))) Másodjára már jobban ment:)
Niki ne izgulj!
Hagyd, hogy a fiú kezdeményezzen, hunyd le a szemed, a többi jön magától.
Szia!Én egy 16 éves lány vagyok és én sem csooloztam még!!De most csak azért szakitottam a barátommal mert féltem hogy mi lesz ha meg szeretne csokolni?Én ettöl nagyon félek!Csak tanácsot szeretnék kérni hogy hogy kell. . . ???
Elöre is köszönöm!!!
Huuu nagyon nagy élmény volt...lehettem vagy 14-15 éves a fiu nálam 4-5 évvel idösebb volt!Rajongtam érte!!
:-)))
Szerintem nagyon fontos, hogy nem kell izgulni: nem kell, hogy elvárásaid legyenek.
Nagy valószínűséggel furi lesz az első, talán kicsit esetlen is, még az is lehet, hogy esetleg nem is érted majd elsőre, mi benne a jó.
De ez nem jelent semmit. Egy kisgyerek selő lépései is bizonytalanok.
Azt hiszem, inkább az a fontos, amiért kapod/adod, amit jelent. Ami meg a "kivitelezést" illeti, majd harmadszorra, vagy tizedszerre biztos ügyesebbek lesztek.
Senki se születik úgy, hogy profi, de ha szeretitek egymást, ezt is megtanuljátok, mint ahogy egyre jobban értitek egymást ha bszélgettek, egyre többször sejtitek, mikor mire gondol a másik. Csak mondjátok el egymásnak, ha valamit szeretnétek.
Szerintem még fiatal vagy egy 10 évvel idősebb fiúhoz! Egy 22 éves fiúnak teljesen más a gondolkodása, mint egy 12 éves lánynak. Ha idősebb lennél nyilván nem ez lenne a véleményem, de most nem így van... Nyilván bejön, mert már érett meg nem pelyhedző fiúcska, de szerintem először próbálj meg a korodbeliek között keresgélni!
A másik pedig(nem bántásként írom, ne értsd félre), de nem hiszem, hogy egy 22 éves annyi mindent akarhat egy ilyen fiatal lánytól.
Teljesen igazad van, mindenkinek így kéne gondolkoznia. Sokkal szebb és emlékezetesebb, ha nem csak valami "jöttmenttel" volt az első. Úgyhogy akik most pánikolnak, és úgy érzik, hogy le vannak maradva és nekik sose lesz senki, azok ne izguljanak, csak várják ki az időd. Nekem is van több ismerősöm aki már 20-on éves, és még nem volt senkije...de nem adják fel.:)
Nekem 2004.szeptember...és még most is tart.:D
Szerintem én leszek itt a legidősebb: 25 éves voltam, a pontos dátumra nem emlékszem.
Sok évvel is előfordult 1-2 fiú, aki próbálkozott, de komolyan veszem ezeket a dolgokat, és egy csöppet se bánom, hogy olyantól kaptam az első csókot, akit viszontszerettem, és nem csak egy hirtelen ötletnek engedve.
szija.
köszi a tanácsot:D így már sokkal könnyebb lesz remélem egy biztos egy kicsit megnyugottam!:d
mégegyszer köszi :Eme
Én 19 éves csaj vagyok, de az első csókrol nem tudok semmit mondani, mivel még nem volt... :(
Ebből adodoan még barátom sem volt.
Egy kicsit féltem eddig, h mi lesz, ha netán beégek az első csoknál, mert ennyi idősem még nem csokoloztam.
De már megnyugodtam, mert ez sajnos az én életemből ki fog maradni. Egyszerűen ez nekem nem jön össze! :((
Én 14 éves voltam, amikor megtörtént.
Az első szerelmemmel. Azóta is együtt vagyunk. :)
Nem sikerült valami jól, neki is én voltam az első. De mégis, talán azt mondom, életem legszebbje volt. :)