Első baba születése után változott valami köztetek? (beszélgetés)
Kicsi csajom minden férfire azt mondja apa, az utcán, héven bárhol :)
Amúgy nem hiszem hogy érzi a hiányát, nem tudom később milyen lesz ez a dolog.
1,5 éves volt.Amikor szétmentünk egy ideig nem is jelentkezett utánna hirtelen, megbeszéltük mennyit kéne fizetnie egy ideig fizetett mostanság meg megint nem.
Nekem nem hiányzik, kicsinek nem tudom, mennyire érti hogy ki ő mert kapni semmit nem szokott tőle, ha ide is jön egy óra után elmegy.Ennyit érzékel belőle.
Mondjuk az ilyen "apuka" jobb is hogy nem szaporázza a látogatásokat! Kislányod hogy viseli?
Mennyi idős volt, mikor szétmentetek?
Nálunk nem volt "mellőzöttség". A szoptatáson kívűl mindenben szívesen részt vett a párom. Nekem is könnyebb volt, hogy időnként rá lehetett bízni a büfiztetést vagy a pelenkázást és ő sem érezte mellőzve magát.
A kapcsolatunk természetesen változott. Sokkal meghittebb lett azáltal, hogy együtt gyönyörködtünk Manókánkban, együtt aggódtunk stb.
Persze volt, amikor fáradtak voltunk a baba körüli teendők miatt, vagy a megmagyarázhatatlan sírások miatt. És akkor volt, hogy összekaptunk, türelmetlenek voltunk egymással.
De ezek az idők elmúltak. Most már minden a régi. Vagyis minden más, mert alkalmazkodnunk kell a "kisfőnökhöz", de az érzelmek a régiek. Vagy még erősebbek!
Köszi :)
Apuka 36 éves most, épp elég érett kellett volna legyen.Szerintem ő ezt gondolta magáról, utólag meg ugye ez történt.
Hát fogjuk rá...2 hónapja nem fizetett, most beteg volt ezért meglátogatta elötte már egy hónapja nem láttuk.
Nagyon szépek vagytok!! :)
Elég fiatalon szültél! Az Apuka is fiatal volt? és azóta, tartja a csodaszép lányával a kapcsolatot?
Jó így kettesben.Inkább így, mintegy bolonddal aki azt se tudja mi fán terem a család, pedig elötte ennek semmi jele nem volt.Ott volt a szülésnél, stb.szóval megdöbbentő volt, de ez van.
Ismerkedni...áhhh, próbáltam, nem megy.Sok a link pasi, még nem akadtam össze normálissal, akit ne érdekelne hogy gyerekem van.
Szia!
Mi nagyon fiatalon lettünk szülők(21 évesen),nem voltunk igazán szülőnek "valók",de megoldottuk,és fel tudtunk nőni a "feladathoz".
Ez 1995 ben volt,azóta született még 2 gyermekünk,és köszönjük szépen tök jól vagyunk!:)
A férjem nagyon jó fej Apuka,nem volt semmi gond akkor sem,mikor picik voltak a fiúk!Most 2 éves a kislányunk,de most meg különösen babusgatós Apa lett!
Én azt vallom,hogy egy jó kapcsolatot a baba érkezése csak megerősít,egy nem túl jót pedig csak rosszabbá tesz!
De ez csak az én véleményem....mindent meg lehet oldani!!!!
:( jaj! (ettől tartok én is)
és jól megvagytok a babával? azóta esetleg valaki más, aki bírja a felelősséget?
Mi szétmentünk...
Apuci nem bírta a felelősséget, elkezdett eljárogatni otthonról, majd inni, aztán ajtót mutattam neki.
Röviden ennyi :)
Arra lennék kíváncsi, hogy mi változott a párkapcsolatotokban az első baba megszületése után. Jobb vagy rosszabb lett? Ha rosszabb lett, akkor mikor változott pozitív irányba? Esetleg vált el valaki?
Egyáltalán: Hogyan viszonyultak az Apukák a kisbabához? Hogyan viselték a "mellőzöttséget" ?
További ajánlott fórumok:
- Első babánk villámgyors születése
- Baba születése esetén járó támogatások az első három évben
- Az első csoda - kisfiam születése
- Négy kis lurkóm születése - az első
- 2 hós babámnak a karján a születésekor kapott oltás (BCG) nagy gennyes pattanás szerűséggé változott. Normális ez? Milyennek kell lennie?
- A Legboldogabb nap - Első kislányunk születése