Elmúlhat így a szerelem? (beszélgetés)
Nincs hova mennem. Az exel albérletben éltünk, oda vissza nem mehetek.
Szüleim meghaltak.
Munkám, lett volna, csak ugye eljöttem. Valószínűleg így is visszavennének a szülés előtti helyemre, csak ugye most 300kmerrel arrébb vagyok. Itt meg nem dolgozok, a bölcsi nem volt meg oldott.
Keresem a lehetőséget, albérletet "otthon", aztán vissza dolgozni.
Én se ítéllek el, megérteni megértek mindent.
De 32 évesen, hogy nincs hová menned? Hogy lehet a semmire egy gyerekkel ideoda jönnimenni, kiszolgáltatva lenni. Ezt sosem fogom megérteni senkinél. Munkahelyed van?
Nem ítéllek el.
Naív voltál.
Legyél kicsit kettesben a lányoddal.
Majd jön az igazi, de nem kell egyikből a másik karjaiba rohanni.
Meg tudod oldani, hogy kettecskén éljetek?
Most sokan el fogtok itélni, de bízom benne kapok 1-2 jó tanácsot is.
Az én történetem.
32 vagyok, van egy 2 éves gyönyörű kislányom.
Az apjával egy elég rideg, veszekedésekkel téli kapcsolatban éltem, sosem ismert el semmiben, lenézett stb.
És akkor jött ő. Meg ismertem a neten. Minden olyan volt mint egy mesében, azt mondta amit hallani akartam, órákat telefonaltunk, videoztunk.
Feladtam mindent. Elköltöztem az ország másik végébe a gyerekem el, úgy éreztem ő a másik felem, szerelmes voltam.
Csak aztán jöttek a mindennapok.
Azt állítja meg mindig szeret, ugyanúgy. De én ezt nem érzem. Elmúlt a tűz, alig van testiség, pedig egy 3 hónapos kapcsolatnak még lángolni kellene.
Hazajön a munkából, eszik, telefonozik. KB ennyi. Úgy érzem csak egy háztartási robot kellett neki.
És így már nem érzem azt amit kellene. Legszivesebben elfutnék, de nincs hová.
A régi életem is hianyzik, még a heves viták is. Itt ilyen sincs, csak langyos pocsoja.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Elmúlhat a szerelem, ha meghízik a párod?
- Elmúlhat a szerelem attól, hogy az egyik néha olyat tesz, ami a másiknak nem szimpatikus vagy idegesitő?