Elmúlhat a szerelem, ha meghízik a párod? (beszélgetés)
Nem rondább, nem kövérebb, csak más...
Szép nő kontra csúnya férfi;
Csúnya nő kontra szép férfi.
Ilyen az élet.
Mivel itt mindenkinek csak a férje hízott,(legalábbis amennyi hsz-t elolvastam :)) ezért leírok egy ellenpéldát is:)
Amikor megismerkedtem a párommal(lassan 8 éve) akkor 58 kg voltam. 1-2 év alatt sikerült iszonyatosan meghíznom. De a kapcsolatunk nem változott. Terhesen értem el a vágó súlyom, ami 105kg volt. MIndig próbáltam lefogyni, szinte soha nem sikerült. Ő azt mondta, amikor kövér voltam, hogy így is szeret. Persze nem hazudott, mert amikor beszélgettünk erről a témáról, akkor azért mondta, hogy nem zavarná az sem, ha lefogynék pár kilót, de azért nem fog elhagyni mert meghíztam.
Szülés után jött a nagy elhatározás, hogy lefogyok, mert csinos anyuka szeretnék lenni és nem utolsó sorban megérni a gyerekem érettségijét.
Végül Sikerült elérnem 75kg-ig (az már más tészta, hogy egy pár kilót visszaszedtem és még mindig azon vagyok hogy fogyjak), de sztem mostantól egész életemben "fogyókúráznom" kell.
A lényeg, hogy szerintem csak ez az egy ok miatt, nem hagynak el senkit....szerintem ott más problémának is kell lennie.
Aztán ki tudja...minden ember más és más....
Ez a férfi sosem szeretett.
Fontos a külső természetesen, és ha nem figyelsz, nem teszel ellene semmit, elhanyagolod magad, akkor meg is értem, de ellenkező esetben azt gondolom, hogy csak kifogás.
Az én férjem mindig azt mondja, hogy akkor is szeretni fog, ha öreg leszek és ráncos:))
A férfiak is a teljes egészt szeretik...
Szerintem, ha nem gonoszkodva,őszintén mondjuk el a véleményünket az építő jellegű lehet. Én biztos ha feltennék egy ilyen kérdést, vagy bármilyet nem azt szeretném, ha a lelkem simogatnák. :)
A férfiak legtöbbje ilyen, szeretné ha a felesége csinos maradna. Utcán, lakásban lehet takargatni, de ha hozzáér akkor már csak érzi a hurkát. Persze nem tudjuk mekkora súlyról van szó. Kinek mi a sok.
sajna én közeli tapasztalatból tudom hogy van ilyen. van olyan pasi akinek csak a külső a fontos, persze az ellkezőjével is találkozom.
valahol meg kell találni az arany középutat.
az én férjem is felszedett pár kilót a 7 év alatt, ettől persze nem szeretem kevésbé. de próbálom terelgetni a jó irányba. :-)
Ha ezt mondja akkor nem is szeretett igazán!
KIFOGÁS!
Persze, hogy számat, meg a hiúságunk is számít, de annyi jó gönc van, amivel palástolni lehet a kilókat! Nekem pl. a girhességem kell takargatnom. :)))
Egy kapcsolatot nem ronthat meg, ha az egyik fél meghízik. Nem folytatom, mert nem akarom még jobban elkeseríteni a kérdezőt. Ezért kérdeztem az előbb, hogy nem csak diliskedik a férje, amikor ezt mondja?
Én is így vagyok vele. Szerintem is tartozunk annyival a párunknak is, magunknak is, az egészségünkért is, hogy a lehetőségekhez képest megtartsuk régi "vonalainkat". Nyilván a kor előrehaladtával fokozatosan feljön 1-2 kg, ami természetes de nem törvényszerű.
Én a férjemmel együtt "gyarapszom", de csak mértékkel:)
Ha "kövéren" is gondozott és nett vagy,nem hiszem,hogy ez ok lehetne.
Az én férjem 80 kilót hízott a 39 év házasságunk alatt,és még most is együtt vagyunk.
Viszont 25 kilót lefogyasztottam belőle megfelelő diétával.
Egyetértek én is.
Én most szültem 3 és fél hónapja, sajnos nem fogyózhatok, mert elapad a tej, sajnos ha kevesebbet eszek, már akkor érezhető a tejen. De minimálisan csökkentem, nagyon fontos, hogy ne hagyjam el magam. A páromtól is elvárom, hogy formában tartsa magát.
én el tudom képzelni, hogy ha nem is kiszeret a másikból, de nem lesz számára olyan vonzó.
sztem mindenkinek kell annyira hiúnak lenni, hogy csinosak maradjuk és próbáljuk meg fennrtani a tüzet. persze idővel ez biztos nehéz, most 30 évesen úgy gondolom, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a terhességem után is legalább olyan vonzó legyek a férjem számára mint előtte.
Az én Férjem legalább +20 kilót hízott, mióta együtt vagyunk..
Én sem kevesebbet.....:-(
De hogy valaha is elhagynánk egymást....SOHA!
Ez egy buta kifogás.
Ha Őt ennyire zavarja a te súlyod, talán segíthetne a fogyásban, de nem fenyegetőzéssel!
Ez csak kifogás, ürügy.
Aki szeret, akit szeretek, meghízhat, ráncos lehet, megőszülhet, stb.
Az én férjem - saját bevallása szerint - anno hagyta ott barátnőjét amiatt, hogy a lány meghízott.
A megismerkedésünk óta ő 40 kg-t hízott. Én most is ugyanúgy szeretem. Próbálom lefogyasztani,de az egészsége miatt, nem azért, mert így nem tetszik.
Mi, nők általában lelket szeretünk. A férfiaknak fontosabb a test. (Nem kizárva a lélek szerepét sem.)
Azért, ha szeretett valaha, emiatt nem fog kiszeretni belőled.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Elmúlhat a szerelem attól, hogy az egyik néha olyat tesz, ami a másiknak nem szimpatikus vagy idegesitő?
- Elmúlhat így a szerelem?