Éljek úgy, ahogy nem szeretnék és üljek itthon, mert háziállatom van és egyedül maradtam velük? (beszélgetés)
Volt barátom nagy macskás, de csak addig amíg simogatni kell. Nálam vannak, mert ő saját magát is képtelen ellátni,nemhogy állatot.
Engem az zavar,hogy ennyi idő után, amíg együtt voltunk, nem jutottunk semmire(saját lakás udvarral vagy kertrésszel például), így a macskákkal egyedül maradtam,mert külön mentünk. 45 m²-én élek és lennének hobbijaim, vágyaim, lakáson kívül. Járok edzőterembe, heti 4x, szeretek sétálni,amire ott a kutya , mert őt vihetem magammal. De a macskák állandóan legyenek egyedül, mert én kivágyom az udvar és erkély nélküli lakásból? Macskák néha aludni nem hagynak, keltegetnek, mert éhesek. Rendszer már nincs ,mert műszakozok és a nappali 3 óra alvás miattuk az kevés. Dél és 2 kettő között kapnak enni,amit nagyjából tudok tartani. Egyedül vagyok azóta kapkodva edzek,megyek 140el minimum autópalyán, mert későn indulok dolgozni és sietek haza hozzájuk. Most irattam nyugtatót, hogy tudjak aludni a macskáktól és délelőttös héten meg korábban. Mit tegyek a saját magam stresszelése ellen? Sajnalnám másnak adni őket.
További ajánlott fórumok:
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Egyedül maradtam várandósan
- Segítséget szeretnék kérni, egyedül maradtam három gyermekkel
- Egyedül maradtam a kislányommal
- Meghalt a kutyám, egyedül maradtam az ürességgel
- Egyedül maradtam a munkahelyen, két munkakör egy fizetésért