Elgondolkodtató álmok... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elgondolkodtató álmok...
Én is elég furákat szoktam álmodni.Sokszor emberekkel,akiket sosem láttam.Hátborzongató amikor valamiről álmodok és aztán később megtörténik.Ezt nevezik de ja vue-nek,szerintem.
Azt viszont tudom,ha vonattal álmodok,mindig megváltozik valami az életemben:)
Álombéli helyek, melyeken még ebben az életben nem jártál, de jól ismered:)) Nagyon ismerős helyzet és mókás is lehetne, de engem akkor ért a frász, amikor azt a helyet később a tv-ben viszont láttam.
Az okát tudom az álomnak, de ez nem publikus, mert sokan nem nyitottak erre a témára, vitát meg pláne nem óhajtok:)
Okos írás, sok jó meglátással, gondolattal... Tapasztalatból tudom, hogy az álmaink sokat "mondanak" rólunk, nekünk. Azok is, melyekre emlékezünk ébredéskor, s még inkább azok, melyekre nem... Rájöttem életem során, hogy egy-egy álom "áll" amögött is sokszor, hogy "jobb lábbal" vagy "bal lábbal" kelek-e föl...
Szóval: mélységesen igaznak gondolom, hogy "anyám, az álmok nem hazudnak"... - hogy Petőfit idézzem... :-)
Ugrás a teljes írásra: Elgondolkodtató álmok...
További ajánlott fórumok:
- Miért akarsz gyereket? Elgondolkodtál már ezen?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Tudtok ajánlani valami érdekes, elgondolkodtató filmet?
- Mit láttál, hallottál ma, ami megérintette a szívedet és elgondolkodtál az eseten? Vidámmá vagy szomorúvá váltál a hallatán?
- Tudna valaki olyan képet ajánlani, ami alapján egy kisgyermek történetet tudna kitalálni? Tanulságosnak, elgondolkodatónak kellene lennie...
- 35 év felett, egy jól működő kapcsolatban, mennyi idő után lehet elgondolkodni összeköltözésen?