Életünk legjobb formáját kihozni magunkból! (beszélgetés)
meg gondolkozok rajta....
Reggeli mindig gyumolcs? Hol lehet valami jo leirast kapni rola?
Nem muszály a 90 napot végig csinálni! ha eléred,abbahagyod!
Ez alatt a gyümölcsnapok nagyon jók! Okt-ig simán lemenne vele az az 5 kiló!
éhezni nem kell! Persze ha diétázol,szerintem sosem vagy jól lakva! Pont ez a cél! De tartható!
:)
Sziasztok!!!
En is szeretnem elerni eletem legjobb formajat, most igy gyerekvallalas elott szeretnem magamnak bebizonyitani, hogy dogos csaj vagyok en.
Okt.18ig szeretnek leadni 5 kgmot. Nem sok, de annyira ragaszkodnak hozzam:(. Sehogy sem akarnak itthagyni... Sokat tornazok, azzal nincs gond, de a kaja...ahh..
Gondoltam a 90naposra, de erdemes elkezdeni ha cask 5 kg van hatra? Sosem probaltam eddig.
Holnap keményítő nap! :) Várom az ebédet! :)
De sajnos a héten már nem tudok elmenni edzeni! :(
Valamit majd kiokoskodok! :)
Hajrá Ercsi!
:))))
jó reggelt :)mindenkinek
mától be keményítek le győzöm még az a 6kg ami annyira ragaszkodik még hozzám :)
nagyon elszánt lettem megint :)mint annyi sokszor a 8hónap alatt :)
Fehérje-keményítő-szénhidrát-gyümölcs
Így váltakozik!
megpróbálhatnád úgy is,hogy gyümölcsnapon ha nem bírod,eszel egy marék mogyorót, sajtot, joghurtot, vagy ilyesmi!
Akkor még mindíg jó vagy! :)
Ha gondolod,én holnap kezdem el a 90 naposat,csatlakozz,segítek neked,ahogy tudok! :)
Nekem is az bajom vele sztm. :(
Én akkor fogyok, ha inkább fehérjézek, de odáig vagyok a szénhidrátokért. Nincs vmi ötleted? Vagy próbáljam a 90 napost én is, aztán hátha? :)
NEkem kb. 5 kg van amit sok-sok mozgással és holnaptól nyomatok egy kis 90 naposat! Okt. 1-jén van a szülinapom,arra szeretném redbe rakni magam. Nekm ragaszkodom makacsul az 5kg-hoz,majd meglátjuk! Ja,és nem mérem magam az 1 hónap alatt! :)
Egyébként a fogyit 70kg körül kezdtem,most 59-60 vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Hozzuk ki magunkból a zsírpárnák mögé elbújt igazi NŐT!A terv:Legyőzni Önmagunkat!VÉGLEG!
- Írjuk ki magunkból őszintén, rokonaink, barátaink, ismerőseink számunkra nem elfogadott viselkedési szokásaikat?!Ki és miért idegesít, minke
- A gmail fiók régi formáját vissza lehet állítani valahogy?
- Hogyan hozzuk ki magunkból a legjobbat?
- Hogy lehet a legjobbat kihozni magunkból, testileg is lelkileg is?
- Egy dal kottáját, vagy hallható formáját keresem, de nem találom. Segítene valaki? Megköszönném! :)