Életet mentettem (beszélgetés)
Megvan a válasz...nem érzed jól magad....oké....
Minek csinálod a fesztivált, drága? Mi a frásznak érdekel vad idegen suttyók szövegelése? És ezt magamra is értettem, bizony! Ne érdekeljen már! Neked mi senkik vagyunk!
Ne haragudj...de te jól érzed magad???
Csak mert minek kellene hogy bárkit is érdekeljen a macskád vagy akár te magad? Hiszen nem ismerünk téged....bocs....
Azért adtam ezt a címet, mert jól hangzik és nem voltam benne biztos mi történik a macskával, ha hagyom leeseni. De én a "hkinyúltam a levegőbe a macskáért, hogy még a fejét se verje be. Mekkor sz-r vagyok ezért nemigaz? Hagynom kellett volna, max megüti magát, nyilván totál lényegtleen. Mint ahogy az is totál lényegtlene, hogy rám a szívbajt hozta. kit érdekel, hiogy szerettem azt az állatot, csak én lehetek ekkora barom hogy ennyire féltek egy élőlényt.
Gondoltam, nyitok egy olyan fórumot, ahova mindenki leírhatja vele milyen "életmentős" sztorik történtek. Amolyan "ma kinek az életét mentetted meg?" topik.
Gondolkoztam hogy beleírjam e az első hozzászólásba, de azt gondoltam, hogy ha beleírom hogy ezt szeretném a fórummal, akkor senki se fog velem foglalkozni. Ezért várni akartam.
De persze teljesen tökmindegy, mert az egész csak fikció! Hova gondoltok? Azt hittétek érzek én valaha? Hát nem. Kitaláltam az egészet. Én igazából nem is létezem. Csak valami abszrakt gondolat vagyok. ÉN nem vagyok valóság!! :D Nagyon nem! Nem is érzek! Nincs bennem semmi! üres vagyok, mint egy kő. Csak az a nyavajás macska van itt a szobában.
Én tegnap megmentettem egy tücsök életét: nem csaptam agyon.
Igaz a szemeteslapáttal kitettem a -4 °C-ba, de akkor is...kapott egy esélyt.
meghúztam a szőrét."
Állatkinzó!
Már rég leért volna a fsz-re
"Macska az úton már túl van dolgon,
és nélküle száll az idő.
Macska az úton, a földről a foltot is
elmossa majd az eső"
KFT
Én tényleg megijedtem a rohadt macska miatt!! Most mégis mi bajtook van velem??? :(( Mi? én csak egy seznny vagyok! szucskos vagyok
szar
Mindenkinkinek az vagyok! és még hülye is vagyok, met ezért a macskámat akarom vízbefojtani... Szerintem itt mindenki le se szrja a cicámat, akkor meg mi értelme van
csak egy selejt
mindenki selejt, én is selejt vagyok k-rvára elegem van, mert folyamatosan szapultok pedig semmi rosszat nem akartam
További ajánlott fórumok:
- Szűzies életet élő, magányos (és emiatt örökké panaszkodó) lányoktól miért kap kosarat az ember?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Mire van szükséged, akár a mai napot tekinted, akár az egész életet...
- Megmentettem egy asszony életét, míg kijött a mentő...
- A kivágott képet szerkesztettem, de nem mentettem el így a kivágott rész eltünt az eredeti képről. Hogy és hol találom meg a kivágott részt?
- Miért tünik el a kedvenceid közül az a képeslap amit oda mentettem?