Elengednéd a párodat egy ismerössel nyaralni? (beszélgetés)
Nem a te felelősséged mit csinál a barátod ,miután elmondod neki ,hogy nem szereted és ,hogy nem akarsz együtt lenni vele többé.
Egyszerűen ha valóban szeretne ,akkor ezt a döntésedet el kell ,hogy fogadja és PONT.
Ha nem teszi(már miért tenné,ha imád),akkor neked kell következetesnek maradnod,bármi történjék is.Így lenne tisztességes a részedről.
De amit csinálsz ,az tisztességtelen vele szemben.
van ilyen én, sajna nekem is képbekerült egy ilyen aki 2 hét ismeretség után, mikor mondtam hogy ez nem megy, öngyilkossággal fenyegetőzött azért hogy legalább barátok legyünk
mondanom sem kell hogy menekültem mint akit kergetnek
Téged jól fenékbe kellene billenteni,és akkor már tudnád is,hogy mit csinálj!!!
Ő "vakon szeret",te pedig ezerrel szemétkedsz vele.
Na,ez szép!!! Tudod mit néznék én el neked!!!
nem irigyellek nem tudsz beszélni az anyjával hogy ilyeneket mondott és figyeljenek rá
ez a zsarolás azért durva, ezt sose értettem
Ez nem igaz.
Te láncolod ,magadhoz.
Ha nem szereted,mond meg neki és szakíts vele.
na ez durva, az a kérdés te szereted e? ha nem, meg kell neki mondani hogy találjon olyat majd aki szereti tiszteli becsüli őt
gondolom neked azért jó érzés hogy igy szeret? enged hogy őt is szeresse valaki igy vakon, ha te nem tudod, azt hiszem megérdemli
gondolj bele hogy szakítottatok.
milyen érzés?
szomoruságot vagy felszabadultságot érzel?
Az ismerősödnek is sok esze van... olyan nőt hív akinek párja van?!?!?
..ha szereted a párod mit érdekel, hogy naplemente meg napfelkelte, meg egyáltalán!!!!
..ha meg nem szereted a párodat, akkor szakíts és akkor jöhet, hogy ahhhhh, naplemente;)
12. zsuzsa76xx
Köszi a jo tanácsokat:)
és persze a többieknek is, még alszok rá, azthiszem:)
Ha ilyen kérdésed van,akkor nem is szereted igazán a párodat.
Talán,ha elmész ő járna jobban......
További ajánlott fórumok:
- 16 éves lányodat elengednéd DISCO-ba?(nem iskolai)
- 15 éves kamaszt elengednéd szórakozni az éjszakába?
- Fenyegetőző ismerőssel mit lehet tenni?
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Anyukák! Elengednétek 10 éves gyereketeket egyedül, balatoni nyári táborba?
- Szerintetek elengednek nyaralni?