Elegem van abból, hogy kövér vagyok! Le kell fogynom! Velem tartasz? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma én is tartom a lénapot:)
Bárcsak már nekem is 7-tel kezdődne:D:D
Szépeket mkinek!:)
Sziasztok!
Akkor indul a lénap. Remélem, be tudom tartani. Egész nap egyedül leszek. Megfőzök - csak el ne csábuljak -, takarítok, mosok, aztán gyaloglás, szobabicaj, torna, ami belefér.
Gyere genia!! Mi adjuk egymásnak az erőt és a saját tapasztalatot. Csak ne 1 hét alatt akarj 10 kilót fogyni!!!
Jo reggelt lanyok!
Johetnek en is? Orokos ujrakezdo vagyok sajna 1,59 magas es 74 kg ami rengeteg a magassagomhoz kepest a cigi letevese ota szaladtak ram a kilok meghat mar nem is vagyok mai csirke 43 eves vagyok es nagyon kovernek erzem magam jol jonne egy kis lelki tamogatas!
Hogy van mindenki?
Ma van a 7. napom, eredmény:-4,7 kiló. Gondoltam egy hét után mégis abbahagyom, de az eredményen felbuzdulva még egy hétig megpróbálom.
Elég nehéz, mert főzők minden nap, tegnap pl. bolognais pizzát sütöttem, előtte sajtos rántott húst, de nem ettem belőle, most nagyobb az akarat, hogy 70 legyek végre.
Kata, te milyen turmixot iszol?
Jó reggelt mindenkinek ezen a csípős napon!
Üdv köztünk Szaby05! Szerintem hétvégente Mohika felezős diétáját próbáld meg, ő sokat fogyott vele.
Válaszoltam a prividre.
Üdv
mi a turmix neve?
köszi..
Sziasztok!
Én most mensizek így inkább nem is állok a mérlegre, de oda figyelek az étkezésre és remélem megyeget szépen lefele a súlyom , nagyon várom már , hogy 7-essel kezdődjön a súlyom!!!
Kitartás csajok!!!!
Meg csináljuk!!!!!!
Sziasztok!
Szeretnék én is egy lénapot tartani,de attól fo×csizom,hogy leesik a vércukrom és beszédülök.Ti mit szoktatok ilyenkor fogyasztani és hogyan véditek ezt ki?
Kösze mki:)
Sziasztok!
Na nekem ma megint semmi. :( Ugyanott áll egy helyben a súlyom, mint tegnap és tegnapelőtt. Remélem nem tart sokáig ez a stagnálás..
Sziasztok!
Nálam -1kiló!!!
Jó, hogy nem keseredtem el nagyon és nem adtam fel a tegnapi -30 dekánál!
Reméljük megindul ez szépen, csak ki kéne bírni nem minden nap mérlegelni!
De eddig nem ment:-))
Krisz is jobban van!!
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Január 9-én kezdem a 90 napost-velem tartasz?
- 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?
- Le kéne fogynom? 156 cm és 50-51 kg vagyok. Milyen mozgást kéne végeznem?
- Fogynom kellene vagy 25-30 kilót, de nem vagyok elég...
- Mennyit kellene fogynom, és hogyan? 40 éves vagyok, 160 cm és 67 kg