Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
csak előtte beszéld meg vele
mert lehet, hogy megijjed vagy nem tudom
bár ez csak az én véleményem
így van
nővérruha fel
finom illatú testápoló
feltűzöd a hajad
de hát te ezt pontosan tudod
én így érzem jónak
de van aki azt mondja, hogy fúj idősebb pasik
pedig nem 60 évesekre gondolok
a férjem 39 éves
kiváló évjárat
egyébként a férjem elég "konzervatív"
de bele lehet vinni egyéb huncutkodásokba, sőt
de azért nagyon extrém dolgokat már nem szeretne
volt kitől tanulnom
hihihi
mindig is az érett fériakat szerettem
Köszi már Kati!Széleskörű tájékoztatás.....
:-))))))))))))))))
Csak mert érdekel a dolog,azért kérdeztem.
bocsi izgalmi lett volna
persze egy kis segítség nem árt, hogy csússzon
és a csúcs elérése érdekében pedig ezzel egy időben orális kielégítés
ez faca
és érdekes
egyébként ujjal nincs olyan mélyen izgali állapotba
A prosztata masszázsrólén csak most nemrég kezdtem bele a terulet felkutatásába, túl vagyok az elso próbálkozásokon, de nem olyan gyors a haladás, mint amilyennek vártam
a témához a noi G-orgazmuson keresztul jutottam el, oszinte csodálattal és egy pici irigységgel néztem a hatalmas spriccvideókat, és olvastam a beszámolókat, ahol a holgyek elképeszto orgazmusokat éltek át G pontjuk izgatása által
ez vezetett el engem a férfi G pont iránti érdeklodéshez, és elirigyelve a holgyek lehetoségeit, nekiálltam magamon kísérletezni (a párom túl konzervatív ahhoz, hogy belemenjen a "szennyes nyílas" kotorászásába, biztos azt hinné, bebuzultam)
olvastam beszámolókat, ahol szinte egyetlen érintés, esetleg némi masszás által leírhatatlan orgazmusok kovetkeztek, irdatlan spriccekkel kísérve
nos, nekem ez egyenlore nem jott ossze, maga a bejutás sem volt konnyu, de határozottan kulonleges élmény, amikor átjutsz a gáton és végre felismered és eléred a kívánt pontot
a one-touch élménye viszont nem mukodik, alaposan meg kell dolgozni a teruletet ahhoz, hogy valami elinduljon
saját kézzel rendkívul korulményes, fárasztó és nem hatékony, megfelelo eszkoz és síkosító szukségeletik
a noi vibrátorok nem jók, túl vastagok és nem megfeleloen hajlítottak, kulon erre a célra kifejlesztett játékok léteznek, urak számára, esetleg olyan eszkozok, melyek a noi G pont elérésere vannak kiképezve, ezek mukodnek nálunk is odabent (hajlított vég a mirigy elérésére)
maga az élmény teljesen más, sokkal lassabban jon el, hullámszeruen, de ha sikerul eléggé felkorbácsolni az érzést, ha sikerul megérteni az egész "techno-biológiáját", akkor tényleg elképeszto lehet, hosszan tartó, apály/dagály-szeru orgazmus, mégpedig szárazon, kilovellés nélkul ....
egyszer-kétszer sikerult bizonyos szintig eljutnom, de nem maradt elég turelmem, és kézzel fejeztem be magam elol, túlontúl ejakuláció fixált még a férfi, ezért most még csak kb úgy 8-nál járhatok a 100ból, szal van még mit tanulni ....
viszont a mehanizmus még utána is hullámzik egy ideig, nem úgy mint a "hagyományos" férfiorgazmusnál, nem múlik el egy csapásra a csúcs elérése után, hanem még hosszú percekig, akár órákig utána is borsózik az ember, és hullámzik a rendszer, ha elotte alaposan mozgásba hoztad a tengert ...
régebben azt hittem, a buzik azért szeretik a popiszexet, mert ferde hajlamuk kívánja a fekália, a fenék és a férfiluk kombóját, ezen kívul nem sok "hasznuk" származik az aktusból, most viszont rá kellett jonnom, hogy van odabent egy csodagumó, amelyik elképeszto élményekre képes, ha megfeleloen mozgásba hozzák .... hogyan lehet valaki olyan beteg, hogy izgalomba hozza ha valaki hátulról megtolja? .... hát most már kezdem sejteni .....
persze továbbra is hetero vagyok, csak annyira szeretem a szexet, hogy bevállaltam onmagam "megrontását" ... sot, azt tapasztaltam, hogy a prosztata izgatása sokkal eroteljesebb hagyományos teljesítményhez is hozzásegít, a szerszám sokkal vadabbul mukodik és nagyobbakat lovoldoz amikor elol van dolga ....
most már csak egy vágyam maradt : a nejemet rávenni egy noi G-spricc eléréséhez vezeto kísérletezésre .... bemásolok egy konkrét férfi által írt dolgot,csak az olvassa el akit érdekel!!!!!!!!
27,2 lenne a max
és nekem 28,8
de van akinek 4x-ese a maxnak
akkor neked sem vészes
a barátcserje elég lesz
23,3 lenne a max. és nekem 30,5
Neked?
gondoltam, hogy gyereket nem szeretnél már
de lehetnek még csunya mellékhatásai
ha nem sürgős a dolog akkor mindenképp próbáld ki a barátcserjét
Nem vészesen magas...mindjárt megnézem.
Figyi, én már nem akarok gyereket. A doki meg azt mondta hogy ennél az értéknél még egyáltalán nem kell gondolni a hipofízis daganatra.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?