Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
sziasztok kedveskéim
hogy telt a napocska?
Na ja!!!Itt is hallgatom a zenét,de ez kevés......:-(
Kicsit kedvem volna kirúgni a hámból,egy pár órára nem anyának,meg feleségnek lenni........dehát erre az esély zero.
:DD
melyikhezz???:)))))))))))
Ok!!!!Ok!!!!Rendben!Nyugtáztam!!!!
Nem is feltételeznék amúgy semmi rosszat!!!!
:-)))))))))))))))))))
:-((((((((((((((
Nem lesz nekünk buli:-((((((((((((Ismizés sem.....
Hát csak kell pasi.....táncolni egyedül a vakvilágban nem buli!!!!:-))))))))))))))))
De lehet,hogy a sok csaj együtt is tud táncolni,jót bulizni.....
Szerintem nem beszélitek ki egymást tán utánna!!!!
... áh, pasik híííjjjááán? Csaba szerintem végigfilozofálja az estét.... szóval nem hiszem, hogy táncol... Alex-et akartam csábítani, de őőőő meg nem, mer' CSAK ... hát ha nem, akkor meg nem. Aztán annyit meg nem akarok (nem is tudok) inni, hogy csak úgy a vakvilágban beletáncoljak a iccakába! :DD
Élménybeszámolót majd egyenként... ki hogy élte meg.... minden csúnyaságot leírunk majd egymásról! :DDDD
:-))))))))))))))
Aranyos vagy!Érdekelne tényleg,és élménybeszámolót is kérek,hogy mi volt,hogy volt,és hogy dance volt e.:-))))))))))))
Hehehe... nah, ezt kiírtad volna, özönlöttek volna a pasik a fórumtalira. Szoptatós anyuka nagyon szexis a férfinépnek. ;DDD
...de amúgy érthető... pici babával tényleg még nem kell mozgolódni, majd legközelebb... :o)
... majd fotózunk Neked! :DD
Tudod most még nekem 2-3 óra szabadidő kapacitásom van.Mire felérnék Pestre tiszta tej lenne a ruházatom:-S
De bedurrant mellekkel jobban feszíthetnék.......mint pók a lucernásban:-))))))))))
Jóóóó lett volna.... de háááát... ember tervez.... ;))
Nagyon front érzékeny vagyok... ma pl. keményen érzem, hogy jön az eső, bármennyire is küzdök ellene. :o)
Sziasztok:DD
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAN!!????
mindenki dögrováson??:(((((((((((((((((
naaaaaaaaaaa,ne csináljátok már!!:))))))
tessenek összeszedni magukat!!:DDDDDDDDDD
Sziasztok!
Most értem haza hullafáradtan , a kertben dolgoztunk.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?