Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Electrolux mosógép fórum

Electrolux mosógép (beszélgetés)

1 2
7. LBO (válaszként erre: 5. - Perzsacica)
2024. okt. 13. 11:14

Igen, én is így hallottam, hogy 5 év a maximum amit ezek a gépek kibírnak és mindegy hogy olcsó vagy drága.

A bosszantó az, hogy a régi gépekkel meg nem foglalkozik senki. Valószínűleg alkatrész sincs már hozzájuk, hisz a gyártásukat is évekkel ezelőtt leállították.

A mostani géped pontos nevét megírnád?

6. LBO (válaszként erre: 4. - Globus)
2024. okt. 13. 11:10

Értem. Itt nálunk a városban egy ilyen szervíz van. Velük beszéltem, javítani nem tudják, illetve ki sem jönnek megnézni. Amilyen flegmák voltak, tanácsot sem fogok tőlük kérni.

Holnap délután indulok megvenni az új gépet, arra nincs időm hogy a szerelőt várjam napokig.

5. perzsacica (válaszként erre: 1. - LBO)
2024. okt. 13. 11:08
Az első Hajdú Energomat 19 évet bírt ki. Soha olyan jó mosógépem nem lesz több. A következő Wh..l 6.érzék , amit jobb lett volna nem megvenni. Évekig tartó bosszúságot okozott, olyat soha többet. Nem hittem el, hogy 3 év után minden hibás lett benne. Utána jött egy Elektrolux amit javítás nélkül 8 évig használtam. Mivel manapság már 5 év után jobb ha újat veszünk így az idén egy újabb Elektroluxra cseréltem, erről még nincs hosszú idejű tapasztalatom, mostanáig rendben van. Vannak még jó márkák ezen kívül, a munkatársaim különböző típusokat használnak ,amelyek szintén beváltak. De mindannyian azt mondják, hogy kb 5 éves a karbantartás nélküli jó használati időtartam a legolcsóbb és a drágább típusoknál is és ez már jó idő manapság.
4. globus (válaszként erre: 3. - LBO)
2024. okt. 13. 10:13

Nem arra gondoltam, hogy ezzel kapcsolatban mit mond. Hanem konkrétan az újak közül melyik márkát ajánlják.

Imitt-amott meg akad idősebb szerelő, aki elvetemült módon szeret bütykölni :)

3. LBO (válaszként erre: 2. - Globus)
2024. okt. 13. 09:53

Ilyen régi géphez ki sem jönnek. (ezt ők mondták) 🥴🤣 Ezt a típust 2011 óta nem gyártják.

Mindenképp újat szeretnék venni.

2. globus (válaszként erre: 1. - LBO)
2024. okt. 13. 09:39
Szia. Kérdésedre konkrétan nem tudok válaszolni, csak tanácsolni, hogy hívd fel városodban a háztartasigep-szervizt. Ők mit mondanak...nálunk kiderült, hogy 4 márkát javítanak, minden mást a szomszéd megyébe küldenek.
1. LBO
2024. okt. 13. 09:21

A 17 éves Electrolux mosógépem tönkre ment.

Eszméletlen mennyiségű ruhát mostam vele ez alatt az idő alatt. Rendszeresen karban tartottam, szépen mosott, nagyon szerettem.

Akinek most Electrolux gépe van, meg van vele elégedve? Vagy más márkát nézzek?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook