Eladó / ajándék kutyát keresek (beszélgetés)
:)
okés köszi a tippeket,mindent végig nézek:)
Attól, mert esetleg dolgoznak, miért ne tarthatnának kutyát. Erre ugyanmározok.
Menhelyhez nem volt hozzászólásom.
Akkor szuper! :-) A menhelyeken nagyon sok kistestű kutyus van, és rengeteg oldal van, ahol az ország minden pontjáról várják kutyusok a gazdikat, akár ideiglenes örökbefogadónál is. Pl. gazditkeresek.hu
Most mit ugyanmározol? Most csinálom ezt. Megmentettem egy kutyust az Illatos útról, tudom miről beszélek.
Szia!
Javaslom, hogy néz körül Fehérváron az ASKA menhelyen. Vannak náluk kölyök kutyusok. Ha facebookon fent vagy, ott is megtalálod őket.
volt már kutyám légyszi ne azt akarjátok megmagyarázni hogyan kell nevelni...nem ez volt a kérdés,köszi
csak akkor fogadj örökbe kutyát, ha nagyon sokat tudsz vele foglalkozni. minden nap.
Szia!
Én őket ismerem:
[link]
Nagyon sok kutya vemhesen került be hozzájuk, ami elvileg ivartalanított, ezért sok a kölyök. Nagyon édesek és szeretetéhesek. Tapasztalatból mondom.
Ha Te is és a párod is dolgoztok, akkor szerintem ne vigyél lakásba kutyát...... napi több óra mozgás, sok sok figyelem és foglalkozás kell nekik, főleg kölyökkorban.....
Ja azt elfelejtettem írni hogy mindenképp KISTESTŰ kutyát szeretnék,mert panelban lakom,és csak kölyök:)
Fehérváron lakom de ha nincs messze akkor eltudunk érte menni.milyen kiskutyák és hol?:)
Illatos úti ebrendészeti telep. Rengeteg kiskutya van, minden nap be lehet menni.... csodálatos kis árvák és nagyon nagyon várnak egy szerető gazdit...
Szia! merre laksz? Apósoméknak most van négy!
facebookon is sokszor jár körbe örökbefogadható kutyák képe! kölykök is!!
Menhelyen keress :) Nekem is onnan van es a vilag legjobb legugyessebb kutyusa hidd el ha menhelyrol valasztasz kutyust egy eleten att halalni fogja neked neked
menjél el egy állatmenhelyre, ott sok kutyus vár gazdira:(
Sziasztok,nem tud valaki ingyen vagy jelképes összegért elvihető kiskutyákat? Nagyon vágyom egy kutyusra:)
bocsánat, nem kutya, de fehér kacagógerle elvihető :) Bp-re be tudom vinni valameddig. ha valaki nem tudja mi a kacagógerle, youtube-ra írja be: laughing dove :)
Nekem van, ha nem is pumi, de fekete, nagy bundás...épp 8 hetes... Ha érdekel, írj a privibe, küldök képet...és ingyen.
Sziasztok! Nagyon szeretnék egy fekete PUMI kiskutyát, mindenféle extrák nélkül. Tenyésztésre alkalmatlan "hibás" kutyi is megfelelne. Sajnos nem tudok több 10 ezer Ft-ot szánni rá, maximum 5-t. Hétvégén meghalt az én kutyám, és üres az udvar :( Aki esetleg tudna segíteni, kérem írjon a zsen88@hotmail.com címre. Előre is köszönöm! :)
Kupakgyűjtés, az Összefogás az Állatokért Alapítvány jóvoltából, a raboskodó, kóbor kutyusok megsegítésére!
irjatok ha segittetek privátba
írhatnál nekem privátba elérhetőséget is...köszii
2007??
Tedd fel facebookra is---remélem nem kerül szegény az illatosra:(
és utána??
legalább addig maradhasson , amíg nem találtok gazdit.....
Nincs még kép , most rakod fel?
Nekem kettő is van . gyönyörű kutyusok , egy állat lehetett , aki kidobta...
További ajánlott fórumok: