Eladó / ajándék cicát keresek (beszélgetés)
sziasztok,
Eladó egy gyönyörű teknőctarka-fehér 4 hónapos nőstény cica Miskolcon.
Képet tudok küldeni.
Még vemhesen is lehet ivartalanítani, jobban járna és a kiscicák is.
Egyébként 5-6hónaposan már ivarérett lehet egy nőstény.
Szia!
gyönyörű whiskas cicának keresünk gazdit sürgősen
szőr allergia miatt.Szobatiszta, játékos, ragaszkodó, aranyos. Az anyukája elhagyta korán, ezért különösen ragaszkodó
Ha érdekel tudunk küldeni képet.
Marika 30/9757592
Szia!
nagyon szép whiskas cicának keresünk gazdit.
Az anyikája korán elhagyta, ezért vittük hozzánk,
nálunk nem maradhat szőr allergia miatt.
Különösen ragaszkodó,játékos.
ha érdekel képet tudunk küldeni e-mailben.
Marika 30/9757592
Szia!
nagyon szép, játékos whiskas cicának keresünk
sürgősen gazdit szőrallergia miatt.
Az anyukája korán otthagyta ezért vittem hozzánk, ezért különösen ragaszkodó és nagyon kedves.
Válaszolj érdekel-e? ha kellképet tudunk küldeni
e.mailben.
Szia!
Nagyon szép whiska cicánk van, kb 6-8 hetes.
Szőr allergia miatt sürgősen gazdit kell találnunk
neki. Szép, játékos, szobatiszta.
Tudunk képet küldeni ha kell.
Marika 30/9757592
Szia!
Szerető gazdit keresünk szőr allergia miatt egy 6-8 hetes wkiskas cicának. Nagyon aranyos, szép, és játékos. Szobatiszta.Az anyja korán elhagyta, ezért vittük hozzánk. Kérlek írj, érdekel-e?
Marika 309757592
Keresel még cicát?
Gzadit keresünk sürgősen egy kb 6-8 hetes szobatiszta whiskas cicának,nagyon aranyos, játékos, nálunk szőr allergia miatt nem maradhat.
Ha kell képet tudunk küldeni
Marika
Sziasztok!
Félsziámi gyönyörű kiscicák ajándékba elvihetők, körülbelül 2 hét múlva.
érdeklődni a banocsilla@indamail.hu címen lehet.
Kedves Barbi!
Próbáltam neked e-mailt küldeni, de nem tudta kézbesíteni a gmail, ezért itt érdkelődnék, hogy keresel-e még kiscicát? Ha igen, szívesen küldök fotókat, és Sopronba is vsz. el tudjuk vinni, mert Szombathelyre viszonylag gyakran megyünk, és onnan már nem olyan nagy kitérő Pesthez képest. :)
Üdvözlettel:
Kalcsics Ildikó
06/30-4937414
ikalcsics@gmail.com
Hosszú lábú kiscicák elvihetők!
Április 13-án született kiscicák eladók vagy ajándékba elvihetők. Budapesten lakunk, de az Észak-Dunántúlon viszonylag gyakran járunk, így arrafelé el is tudjuk vinni, ha kell, illetve egyéb irányú szállításról is szívesen egyeztetünk.
Egy feket-fehér (tuxedo) kandúr, egy fehér alapon szürke foltos lány, és két szürke-fehér-krém színű, oldalt cirmos kiscica van még (egy fiú és egy lány).
Érd: Kalcsics Ildikó (06/30-4937414)
7 kiscica ajándékba elvihető!
Négy közülük 9 hetes, három pedig kb. 5 hetes.
A négy nagyobb:
egy vörös fekete
egy szürke-vörös
egy fehér
egy cirmos
A három kisebb:
két cirmos és egy fehér.
A naplómban vannak képek.Szükség esetén a szállításban illetve az oltás költségeiben tudok segíteni!Szinte az összes cica szobatiszta már!
Érdeklődni:any444@freemail.hu
Nekem nagyon helyes elajándékoznivaló kiscicáim vannak! Fehérek, egy cirmos, egy tiritarka kis farokhibával. A vadászkutyám zsákmánynak nézi őket, ezért jó lenne, ha minél előbb biztonságos helyre kerülnének!
Képek a naplómba, és van fent egy hirdetés is!
Sziasztok!
Ma reggel megszülettek a cicám kiscicái, sziámi apukától.Gyönyörűséges kis babák, ha veleki szeretne egyet e-mailben jelezheti.
banocsilla@indamail.hu
Sziasztok!
Fekete-fehér, kék szemű hosszú szőrű kislány cicák keresik szerető gazdijukat Kaposváron!
Szia Zsufó!
Képet tudsz küldeni a picikről?
Szia Barbi!
Én nem értettelek félre, vettem,hogy neked is félperzsa kellene.Azért kérdeztem, hogy merre laksz mert esetleg tudtam volna segíteni,cica ügyben,pest környékén egy rakás van, félperzsa.Egyépként én még mindíg nem találtam.Már begolyózok annyit keresgélek a neten.Millió van de min az ország keleti részén van.Nem is értem????Nyugaton nem tartanak az emberek félperzsákat???Hát talán a kitartó keresgélés meghozza eredményét!
Üdv mindenkinek:Ildikó
Sziasztok!
Nekem is vannak cicáim, két alomból nyolc macsek született. Egy orosz kék és egy fehér félperzsa mama, félperzsának egy cirmos kiskandúr különleges mintázattal,az orosz kék mamának két fekete kandúr babája és egy cirmos kislánya vihető el természetesen ajándékba. Azért négy és nem három, mert egy cicát megtartok én is. 2 és három hetesek a babák. Elsősorban Miskolc és Eger környéke, de Budapestre viszek egy cicát,így ha megtetszik valamelyik gombóc megbeszélhetjük .
Szia Barbi!
Szólíthatsz Ildinek csak a regi nem fogadott el semmit,azért írtam be ildócskát.Ezt elfogadta. Azt akarom kérdezni te hol laksz?Nekem félperzsa cicus kell.
Sziasztok!
Két hét mulva,ingyen elvihetőek az adatlapomon látható cicusok. Segíthetek a szállításban,nagyjából,a Nyugati p.-és Cegléd közötti szakaszon.
Szia!
Vörös cirmosak és szürke cirmosak.3 ilyen,3 olyan.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék kutyát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..