Eladó / ajándék cicát keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon szeretnék ajándékba egy teljesen vörös cicát, tehát nem vörös foltosat, hanem tiszta vöröset, az mindegy, hogy fiu vagy lány, de maximum 3 hónaposat. Segitsetek, ha tudtok!!!!!
Köszi mindenkinek előre is!!!!
IGAZI KIHÍVÁS - Sputnyik gazdát keres!
Sziasztok itt egy igazi kihívás,
Sputnyik gazdát keres, 10 éves, fiú,ivartalanított és szívbeteg és nem a legkedvesebb cica, de igazi személyiség, mint minden maccs. A helyzet a következő: eddig egy házaspárral és egy másik maccsal boldogan éldegéltek, de most októberben megszületett az új jövevény náluk, és Sputnyik nem túl barátságos a pici babával (a másik cicával semmi gond) úgyhogy nem lehet egy lakásban tartani őket (most már hetek óta egy cica-hotelben van, ami nem olcsó és nem is lehet túl jó neki). HÍVJATOK, Segítsetek, hogy azt a pár évet ami hátra van neki jó helyen élhesse le!
elértek itt:
Mónika: 06203180191
miertponten@vipmail.hu
Sziasztok!
Négy, 7 hetes, szobatiszta, kézhez szokott kiscicának kellene sürgősen gazdit találnom, sajnos a kutyával nem jönnek ki és így egész nap egy szobában vannak ami lassan kezd nekik kicsi lenni.
Mindegyik játékos és gyönyörű :)
Ha tudtok kérlek segítsetek!
Elérhetőség a képen, Biatorbágyon vannak de kérésre a környéken bárhová elvisszük őket kocsival.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Orsi
Sziasztok!
Ajándékba elvihető 4 kiscica, 1 vörös-fehér, 1 fekete-fehér és 2 sötét cirmos! Egyedül a fekete-fehér lány, a többi kandúr:) Képek az adatlapomon! Akit érdekel írjon, az eljuttatást megoldom!
Sziasztok!
Sajnos egy cica sem élte túl a megpróbáltatásokat!
Sziasztok!
Anya nélkül maradt 4 db. 6 napos cica.
Megpróbáljuk felnevelni őket, akinek cica kell, kérlek jelentkezzetek, remélem, pár hét múlva szállíthatóak (Pest környéke).
Van 2 fehér, egy boci (fehér alapon vörös-barna foltokkal), egy tigris (háta fekete-vörös csíkokkal, hasa fehér).
Valószínűleg hosszú szőrűek, mint az anyjuk volt. Teszek fel képeket!
Szia!
Nem tudom aktuális e még, de nekem van fekete-fehér kandúr házi cicusom. Most lesz 7 hetes. Kicsit dúsabb a szőre, nagyon szép. Ha még érdekel hívj: 20/4984941, vagy írhatsz is: szalaireni@gmail.com.
Helló,
Tud valaki budapesten ajándékba elhozható kiscicát, ami fehér és vöröses foltok vannak rajta???
Képet találsz az adatlapomon, hogy milyet keresek...köszönöm!
Hello!
Én tudok egy kb egyéves, vörös, (azt hiszem)fiú, jól idomítható, kedves, bújós, szeretnivaló cicát Veszprémben. Sürgősen kellene neki egy szerető, gondoskodó gazdi, mert ahol most van ott veszélyben van az élete. Nekem már vannak cicáim, nem tarthatok még egyet. Ha holnap, pénteken (vagy még szombaton)haza tudná vinni valaki megmentené az életét! Talán még addig tudják bújtatni. (képek róla a veszprémi állatvédő egyesület honlapján vannak.)
Vagy hívj(atok) engem ezen a számon: 0630/6348590.
Itt van:
Nekem van fekete-fehér kiscicám, de nem tudom, hogy kisfiú vag kislány, nem néztem még meg :)
Most születtek 2 hete :)
Meg van két kis iromba, nagyon szépek, olyanok mint a reklámban :)
Merre laksz? :)
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék kutyát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..