Eladó / ajándék cicát keresek (beszélgetés)
Sziasztok!
3 kiscica sürgősen gazdit keres!Azonnal elvihetőek!
-Egy szürke cirmos
-egy fekete(pici vörös foltokkal a pofiján)
-egy sima cirmos
Kérésre küldök képeket, illetve a szállításban is tudok segíteni.
Barbi, te milyen cicát keresel?
Szia csutora!
Milyenek a cicusok?
Szia Barbi!
Én beírtam a google-ba, hogy félperzsa kiscicát keresek, és kijött egy csomó, de mind messze pest környékén van én pedig ajkán lakom veszprém megyében. Túl messze van!Talán ha még nem próbáltad, próbáld meg!
Üdv, szép estét Ildikó
Sziasztok!
Engem elsősorban keverék cicus érdekelne, és kislány.Nekem van egy perzsa keverékem, és az első is perzsa keverék volt. Teknőc tarka félhosszű szörű volt.Mindenki csodálta gyönyörű volt és egyszer csak valakinek nagyon megtetszett, nagyon szelíd kedves cicus volt, és eltűnt.Most van egy fehér, szürke perzsa keverék, nagyon szép, de szeretnék mellé egy barátot, mert nagyon játékos, de sajna nincs barátja. Mindenképpen valami keverék szép cicus kellene.Ajkán lakom a környékre elmegyek érte.Ha valaki tud ide üzenjen legyenszives.Köszike!
Sziasztok !
Ajándékba adok egy szürke fiú cicát , egy világos drapp fiú cicát és egy nagy foltos lány cicát .Most lesznek 1 hónaposak . Július első hetében elvihetők . Érdeklődni lehet : bauli@citromail.hu email cimen . Budapest , III.kerület
Adrienn, mit értesz azon, h nagyon sürgős?
milyen idősen adnád oda őket?
Szia!
1 naposak a cicáink, nagyon szép keverék cicusok. Beoltatom és házhoz szállítom, ha még érdekes.
Szia!
1 naposak a cicáink. Nagyon szépek és egészségesek. Beoltatom és házhoz szállítom természetesen ingyen, csak jó gazdijuk legyen.
Szia!
1 naposak a cicáink hamvas szürke és cirmos is van. Érdekes még?
Sziasztok!
Pár napon belül születendő cicusoknak szerető gazdit keresek.
Az anyuka gyönyörű szürke, az apuka ismeretlen:)
Ha már önállóan tudnak enni, azonnal elvihetőek.
Minden cicus mellé ajándék kiscicáknak való kajacsomagot adok:)
Az átvétel Székesfehérvár és környékén oldható meg.
Ha érdekel, kérlek írj, születés után kiválasztható melyiket szeretnéd:)
Budapestről ingyen elvihető cicák!!
Van minden színü és minden nemü. Nincs anyukájuk így én etetem őket. Ha meg tusz bírkozni a feladattal viheted most is. Kb 2-3 hetesek. Ha nem akarsz ekkora feladatot akkor megtanítom enni őket és utánna tied lehet a kiválazstott cicus. Sok-sok szeretetet kérek cserébe a cicák nevében.
e-mail:szilagyi.csilla1987@gmail.com
tel:06306005212
Szia!
Ha iwiwes vagy nézd meg ott az apróban,nagyon sok cicus szokott fent lenni,és városra ontva dobja ki.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék kutyát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..