Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » El kell felejteni fórum

El kell felejteni (beszélgetés)

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - New(l))
jan. 10. 21:40
Köszönöm szépen. Régen néztem ilyen videókat. De öszintén nincs kedvem ilyeneket nézni, elegem van. Erős fizikai munkát végzek, de este éjjel a legrosszabb.
jan. 10. 21:38

Apámra hasonlit, apu is vékony magasabb pasi volt, csak neki szakálla van és 38 évesen majdnem teljesen ősz. De ez úgy iszik mint szivacs.

Szörnyű ez a trauma kötés. No kontaktott alkalmazok. Bánom h ezt a pasit megismertem.

9. semleges (válaszként erre: 6. - Alnisa)
jan. 10. 10:29
Igen, úgy ismerem. Köszi.
jan. 10. 09:31

Gyerekkori mintázatok miatt vonzódsz ilyen férfiakhoz.

Milyen szüleid vannak/voltak?

Apukád?

jan. 10. 08:49

Aranyosak vagytok gyerekek, de a traumakötés sajnos nem olyan egyszerűen feloldható, hogy ne írj rá, meg ne add meg neki azt, amit kér, és vége lesz.

Fórumindító, szíved mélyén te is tudod a választ, no contact. Soha, semmilyen körülmények között nem reagálni rá, nem kezdeményezni. És ebbe beletartozik, hogy mindenhonnan tiltani, minden forrást, szálat elvágni. Ha van olyan ismerősöd, akinek vannak róla hírei, infói, megkérni, hogy ne számoljon be róla.

Közben elkezded azt a belső munkát, ahol rátalálsz arra, miért tudtál egy ilyen ember hálójába gabalyodni. Dolgozz az önbecsüléseden, az empátiádat pedig arra érdemeseknek osztogasd. Fel kell építened magad újra úgy, hogy az írmagját is kiírtod magadból ennek az embernek.

Ne sajnáld meg, nincs miért!

Youtube-on a Narcisztikus mozaikok és A bennfentes csatornákat javaslom. Az utóbbi nem csak narcokkal foglalkozik, hanem minden mással is.

Légy erős és kitartó! Sok erőt kívánok 🤗

6. Alnisa (válaszként erre: 4. - Semleges)
jan. 10. 08:16

Stockholm-szindróma? Az meg van? Ugyan az.

Olyannal vagy beteges kötődésbe, aki bánt, de nem bírsz meglenni nélküle, nem bírod elengedni.

jan. 10. 07:46

Ha nem keresitek egymást, akkor meg van oldva.

De miért agyalsz rajta? Ne sajnáld!

jan. 10. 07:35
traumakötés - még a szót sem hallottam
3. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 9. 23:33

Nem adod neki meg azt a valamit sem. Akkor nincs miért keresnie. Megmondod, hogy vége.

Ha ez nem elég, letiltod mindenhol, elvágsz minden szálat. Nem hagyod, hogy felvegye veled a kapcsolatot.

Emellett pedig kitartasz, akármi legyen is.

2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 9. 23:17

Ha már anonim, akkor bővebben is kifejthetnéd.

"Csak akkor keres mikor valami kell neki."

Mi kell neki? Néhány kockacukor a reggeli kávéjába?

"Én nem keresem, ő se engem."

Mi a probléma? Ezt szeretnéd, nem?

Hogy jön ide az, hogy milyen munkát végzel?

jan. 9. 22:43
Sajnos traumakötésben szenvedek. Megfojt. Azaz olyan pasihoz kötődök akihez nem kellene. Csak akkor keres mikor valami kell neki. Szeretném ezt befejezni. Én nem keresem, ő se engem. Valakinek valamilyen praktika?? Kemény fizikai munkát végzek, magyarán a munkába menekülők.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook