Éjszakai ágybavizelés felnőttként (beszélgetés)
3. dominós
2023. máj. 16. 11:19
Nem tudom, de nem szabad hagyni, hogy negatívan befolyásoljon lekileg. Senkinek sincs a homlokára írva, hogy éjjel bepisilt-e vagy sem. Azt hiszem én pelenkában mennék aludni, aztán ha nem oldható, így éldegélnék. :(
2. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 16. 11:16
Az ORMOS Intézet igazgatója többször is beszélt a TV-ben az ágybavizelés gyógyításáról, felnőtt korban is. Amennyiben megteheted próbálkozz ott. Nyilván nem a mély alvásoddal van baj, hiszen jó esetben baj nélkül át kell aludnunk az éjszakát, esetleg 1-2 alkalommal megyünk ki, ahogy idősebbek leszünk.
2023. máj. 16. 10:57
Sziasztok! 44 múltam,nő vagyok. Sajnos sokféle betegségem van. Depresszióra is szedek gyógyszereket már életem végéig. Sajnos vissza-vissza térő problémám hogy a nyugtatóktól mélyen elalszok és bepisilek. Már vizsgáltak urológián stb. Nem taláűlnak semmit. Próbálta a Dokinőm az esti 1 szem 2 mg-os rivotrilt félre csökkenteni néha beválik de sokszor nem.Délután már alig merek inni is. Éjjel másfél-2 óránként ébreszt a telefonom,de van hogy arra se ébredek fel. Elkeserítő ez. Esetleg ha tudtok tanácsot adni,megköszönném. Bántó megjegyzésektől kíméljetzek kérlek. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Gondolnál rá, hogy felnőttként visszavágj a szüleidnek?
- Boldogtalanságra nevelő anyák - felnőttként mit teszel?
- Mandulaműtét felnőttként..
- Szerintetek ciki felnőttként rollerrel közlekedni?
- Vett-e részt közületek valaki a Penny Market felnőttképzésén?
- Próbálta, használta valaki már a SINORINA gyógynövényes készítményt éjszakai ágybavizelés, pelusról leszoktatás céljából?