Együtt maradnátok egy pasival, aki rendszeresen túl korán megy el az együttlétek során? (beszélgetés)
En a volt ferjem ismertem meg ugy, hogy beszelgetesek, es turelem. De akkor tizeneves voltam, o meg a huszonevei elejen, ahogy lent irtam, es mint Timi: mar tul oreg vagyok hozza.
Nem kurogatok mar huszonpar evesekkel, es ha nem jo, nem fogok "idomitani".
Akkor nem csak hogy korán megy el, hanem nem is érdekli, hogy a te igényeid kielégítetlenek?
Ez esetben szerintem nincs mire várnod.
Ha próbálkozik, nem csak mondja hanem tényleg... nem tudom, nekem már nem lenne türelmem hozzá, de én már öreg vagyok.
Hát én mikor megismertem a párom, nem tudtam, hogy milyen az ágyban. Az első után úgy gondoltam, hogy a hév, aztán rájöttem, hogy nem csak az.
Majd őszinte beszélgetések és női praktikák útján eljutottunk, hogy 11 éve semmi gond nincsen ilyen téren.
"de tény, hogy a nő tudja irányítani a helyzetben a férfit"
Ennyi lett volna a lényege az én túlzásnak nevezett véleményemnek:-)
Igen, nagyjából ugyanaz 😊 a különbség, hogy te úgy fogalmaztál, nagyrészt a nő befolyásolja a dolgot. Szerintem meg nem nagyrészt, hanem fele-fele max, mivel a férfinak is akarni kell, próbálkozni. Mindkét féltől kell a kreativitás, de tény, hogy a nő tudja irányítani a helyzetben a férfit, mi a jó neki. Ennyi a különbség a véleményünk között.
De ez rendben van, mindenkinek joga van a saját véleményéhez 👍
Ugyanazt írtad, amit én, csak más szavakkal.
Természetesen ha neked más a véleményed, akkor más.
Szerintem pedig mi nők váltjuk ki az igert akár egy ruhával (mi teszünk érte), mi váltjuk ki a helyzetet (mi teszünk érte), mi döntjük el meddig, az addig (mi teszünk érte).
Ha te nem így látod, akkor elfogadom, hiszen nem ismerlek, semmi jogom nincsen megkérdőjelezni.
Hát, abban igaza van, hogy túlzás, ahogy leírtad, mekkora szerepe van ebben a nőnek. Lehet része, de nem nagyobb, mint a pasinak.
A témához: nekem volt ilyen pasim, nagyon jó parti volt. Mindent megtett, hogy konkrét aktus előtt is már jó legyen nekem, és úgy maga az akció is gördülékenyebb volt 🤭 Élvezetes dolgokat is ki lehet hozni az ilyen helyzetből, csak kell időt szentelni rá, na meg a pasinak a pisztolyán kívül mással is meg kell tanulnia játszani 😉 abban meg te tudsz neki segíteni.
Köszönöm a személyeskedő véleményedet!
Igaz, a kutya sem erre kíváncsi!
Talán a fórum témájához szólj hozzá, engem pedig hanyagolj! Nem ismersz, nem tudhatod én hogyan gondolom!
Ha pedig nem érted, hogy a nő tudja befolyásolni egy StOP-al, akkor semmit nem tudsz!
Témához szólj, ne az én véleményemet elemezd sokadszor.
Pá!
Huszas evei vegen jaro ferfit nem tanitgatnek, foleg nem 35 evesen.
17-18 evesen a huszon par eves ffi mas volt.
Igen, együtt maradnék!
Ugyanis a nő tehet érte, vagy ellene a leginkább.
Magyarul te vagy a legfőbb okózója a problémának, azonban a kulcs is a te kezedben van a megoldáshoz!
Inkább a pasi kérdezhetné, hogy együtt maradjon-e ilyen nővel, akinek a szex csak dugás és nincsen türelem, nincsen fantázia.
Ha szexkapcsolat, akkor nincs miért maradnod.
Ha szerelem, akkor nincs lehetetlen.
(De az milyen gáz, hogy "megígérte", hogy nem fog túl korán elmenni 😰 Nem lehet valami nagy szexuális kultúrátok a 20-as évek végén ... Vannak felvilágosító könyvek, amik kitérnek a testi és lelki igényekre, azok kielégítésére, olvasgassatok.)
A kérdés előtt gondolom utána olvastál,hogy s mint van ez.
Vagy nem!
Mindennek utána olvasunk ma már,itt meg fél év alatt annyira jutottál hogy ,,hogy ő még nem oldotta meg.
Mert nem rajta múlik.
Ezt azok a férfiak tudják leküzdeni, akiknek a partnere nek határidőket szab meg, hanem támogatja lelkileg.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Pontozzuk az esti hangulatot, együttlétet 5-tuti :) 1-nagyon karcsú :(
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?