Egy párkapcsolatban ki legyen a főnök a férfi vagy a nő? (beszélgetés)
Arról nem beszélve, hogy hagyni kell a férfit férfinek a nőt nőnek lenni. Csak azért mert valamit én nőként is meg tudok csinálni nem erőlködök, hisz a férfinek fizikailag is könnyebb, plusz a lelkének is jót tesz, hogy lám mi lenne nélküle az asszonykájával.
Míg oktondi voltam én is erőlködtem, mutatván hogy semmi szükségem rád hisz egyedül is megy minden, mert faca csaj vagyok, csak közben ezzel én magam átvitt értelemben herét növesztettem és akaratlanul kiheréltem a férfit.
Nagyon sok nő elköveti ezt a hibát, aztán megy a pislogás, hogy pedig ő mindent is megcsinált, erőn felül emberünk mégis továbblépett egy "királylányért akit meg kell menteni". Én még időben észbe kaptam (kis segítséggel), meg kell találni az egyensúlyt, néha hagyni kell magunkat megmenteni.
Én azért szeretem,hogy nálunk nem borul fel a női férfi egyensúly.
Én szeretek nő lenni, a férjem szeret férfi lenni. Ő vigye a nehezet, én csinálok finomat.
Neki van kardja, nekem hüvelyem..., nos egyensúly a titok!
Nem fogok azért cipekedni, hogy egyenrangú legyek, hisz enélkül is az vagyok. :)
Szeretem, ha egy férfi úriember,és én igazi nő lehetek mellette. :)
Nálunk ez működik.
Egyenlő partnerségről még nem hallottál?
Erősebbik nem? Hát... én is elviszek egy cementes zsákot 50 méterre. Jó, egy 50 kilós zsákba már nem fogok bele.:) Van molnár kocsim + eszem.:) Ettől erősebbek?
Mitől kell egy nőt védelmezni?
A nő nem háziállat és nem háztartási gép.
Én nem 'miaúzok biztos az ilyennek, mi FI.
Hörgök, morgok grrrrr, és kieresztem a karmaim és lecsapok.
Igen, az vagyok. :D
Oroszlán,..... miáááúúú
Mindig a férfié legyen az utolsó szó!
Igen Drágám! :P
Aha, gondolom pasi vagy. Nálam az ilyen mentalitású "férfi" labdába se rúghatna, nemhogy főnököt játszana nekem.
Öreg, a jó kapcsolat alapja, a kölcsönös megértés, kölcsönös teherviselés.
Mi a franctól akarod megvédeni? Agyra gyúrjál ne izomra!
Egy párkapcsolatban ki legyen a főnök?
természetesen én.
További ajánlott fórumok:
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Komoly párkapcsolatom van, mégis másik férfira vágyom...
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Működhet egy olyan párkapcsolat, ahol a nő tanultabb és jobb munkája van a férfinél?
- Tanácstalan vagyok a párkapcsolatomban - önző férfiak?