Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete? (beszélgetés)
A férjem nem csipi az eszkort nőket.
Ne próbálkozz.
Jól van, fotózgass csak. :)
A női lét és az anyaság szégyene vagy.
Ilyen "anya" mellett persze hogy van probléma..
Mizu a férjeddel? Feltűnően lapítassz róla..
Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja.
A fórumban leírtak alapján lehet sarat dobálni, lehet szavakkal vagdalózni, de azt gondolom, hogy csak olyan teheti, aki embernek érzi magát, aki értéket képvisel, stb.
Na most itt a kedves anyuka nem ilyen sajnos, így nem relevánsak a szavai, a hisztivel előtt hazugságai.
Tudsz olvasni.
Csak rávetettek .
Ne maradjanak már szar anyánál,már apjuknál vannak.
Tapasztalatból cáfolom, hogy minden gyerekkel lennénk problémák!
Nehézségek vannak, de egyik nehézség sem megugorhatatlan feladat. Problémának semmiképpen sem nevezném, de nem vagyunk egyformák...
Tudod mit? Szívből remélem, hogy a másik kettőnek is megjön az esze, és időben elmegy tőled.
Megkövetem magam, a mai napig tényleg úgy gondoltam, hogy egy gyereknek az anyja mellett a helye. De Te ma rámutattál arra, hogy nem így van. Egy fórumon töltöd az idődet, amikor romokban az életed.
Én a helyedben kudarcként élném meg, hogy 38 évesen itt tartok. És borasztó belegondolni, hogy mág hány gyerek fér bele az életedbe.
Sajnos végig olvastam a fórumot és adott egy nő, aki hazudozik, majd hsz-ek múlva belezavarodik a hazugságaiba.
Mint péndául "Szemenszedett hazugság, hogy 3 problémás gyerekem van!"
Korábban meg ezt írta: "És még egy gondolat.
Ne legyél eltévedve.
A másik kettővel is vannak problémák."
Szerintem ez egy troll fórum lett.
Nekem ennyi a véleményem.
Egy igazi anya így nem nyilvánul meg, csak aki korábban, vagy a jelenből darabnak, érdeknek nézi a gyermeket, akivel elérhet, manipulálhat.
És ha igen?
Berezeltél mi?
Azt mutatok amit akarok.
Pont te fogod megmondani?
És még mindig nem a te fórumod ez!
Vagy mégis?
Te nyitottad ezt is?
Számomra az sem az ...
Tudod azzal veszekszünk legtöbbet akit a legjobban szeretünk.
Azért teszi ezt velem mert rajtam kivül senkije nincs.
Nagyon undorito a viselkedésed.
Szemen szedett hazugságokat hordasz össze.
Mindegy gyerekkel vannak problémák,de hol beszélt bárki olyanról hogy 3 problémás gyerekem van??
Ez már megint a kreálmányod.
Azt gondolod, hogy ha sokat hajtogatod, hogy sz@r anya vagy, akkor majd azt mondják is mások, hogy ááá, dehogy!
Azok után, amit művelsz?
És másokra mersz bármit is mondani?
Tudom, hogy nehéz, de hátha sikerül: próbálj meg gondolkodni és ne csak a közönségességed mutasd!
Ha csak ez a gőgös önsajnálat megy, valóban lehet, hogy jobban jár akkor is, ha csak nő a nagy világba.
Nem veszed észre, hogy magatod járatod le?
Rám nem lehet szüksége,mert csak a sz@rba taszítom,tönkre teszem.
Folytassam ezt tovább?
Nem óvni kène ilyen anyátol?
Szerintem eleget mondtál már magadról. Többet, mint, kellett volna.
De továbbra is azt mondom, ezt a rengeteg energiát a lányod életének a rendbe tételére fordítsd, szüksége lesz rá.
Igazad van!
Nincs mit mondanom.
Ti tökéletesek vagytok,hibátlanok.
Semmi rosszat nem mondtam, csak, hogy nem kellett volna 4. gyerek csak azért, hogy megtartsd a férjed, 3 problémás mellé, ezt továbbra is vallom. Ez nem a babád hibája és felelőssége, hanem a Tied.
Ostoba maximum Te vagy, nézz magadba.
Egyik kommentedbe kikéred, hogy eddig nem tetted ki, a másikba közlöd, hogy nem ez az első alkalom. Akkor hogy is van ez?
De sz@r anya vagy, ez tény. Nem mondhatod, hogy nem tudom milyen egy kamasszal élni, mert tudom. Neki jó a kapcsolata az apjával, ahol sokkal lazábbak a szabályok, mégsem akar odamenni. Akkor valamit csak jól csinálok, ha szabályok ellenére a lányom nem menekül tőlem? Tőled miért menekül?
És tudod, szomorú, hogy a saját lányod le sz@r anyáz, és még midnig nekem bizonygatod, hogy nem vagy az. Nem lehet, hogy inkább neki kellene?
Legalább annyi legyen benned hogy a babát nem veszed a szádra.
Ez a gyors csinálsz egy másikat..
Tíz évig miért nem csináltam?
Az exférjemet hogy nem tudtam megtartani három gyerekkel?
Gondolkozz már te ostoba.
A gyerek nem tart össze egy kapcsolatot..
Leginkább amiatt sirok mert tudom hogy nem vagyok sz@r anya,független attól hogy te meg a barátnőid ezt mondják.
És bánt hogy a lányom most azt hiszi ő mindent tud,és az övé a világ,nincsenek korlátok.