Egy kedves szó a depresszió ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kedves szó a depresszió ellen
HOXA is died.
Hoxa halott. Nálam megint nem adta le.
Legyetek jók ha tudtok!
Elteszem magam holnapra. Jó Éjt Mindenkinek!
Aki akar tenni valamit talál rá módot, aki nem, az talál kifogást" /Stephen Dolly/
Ne halogasd, hanem menj el, várom a beszámolót, hogy mit túrtál és milyen olcsón.
Kis Marcsi: Ha egy napot dolgozol, akkor is ki kell fizetniük a béred. Szomorú, hogy ilyen világot élünk, valóban a konyhában a seprűnyél is parancsol, nehéz lesz neked.
Olvasgatom itt, hogy vmiféle gyulladás van a gyomrodban, amit én nem értek,(de az nem baj),nekem gastritisem volt, ami visszamaradt belőle az az állandó pangó gyomorsav. Ha erre egy jó pörit eszem (amit nagyon szeretek) vagy gulyást, hadd ne folytassam, az asztal alatt is képes vagyok kikötni.
No, akkor ez sokkal rosszabb volt. Szerintem a fűszeres kaját kerülni kellene.
Csak pozitívan, ilyen mondatot ne írjál, hogy
-nem sok"vizet zavarok".-, mert nem igaz és ha így érzed azt nagyon sajnálom. Majd jön a mostoha gyerekünk /B-KP/ és megmondja a tutit. Remélem már nem is úgy gondolod, ahogy leírtad. Mi történt Veled, hogy írhatsz ilyet, hogy a Lányod -úgysem nyeri el- kigondolni sem szabad, nemhogy leírni.
Miért nem boldog a Fiad?
Abszolút nem érzem parázásnak amiket leírsz, félted Őket és ez természetes aggódás.
Sziasztok.
Csak beugrottam köszönni!
Ma nagyon fárasztó napom volt és alaposan elfáradtam.Olvasgatlak Benneteket amig birom szuszal.Nyugodalmas jó éjszakát és szép álmokat kivánok Mindenkinek!!!:))
Szia! Az Öcsémnek konkrétan a problémája megoldása segítene, én viszont nem oldhatom meg helyette. Már csak a jellege miatt sem.
Sokáig győzkődtem így is mire orvoshoz mentünk, mert rajtam kívül sem egyedül, sem mással, de elbuktam. :(
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit lehet tenni a depresszió ellen?
- Téli depresszió ellen kinek mi vált be?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?