Egy kedves szó a depresszió ellen (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy kedves szó a depresszió ellen
Bocsánat, közben jöttek hozzám.
Folytatva az előző gondolatot, el kell mondanom,hogy csak csodálni tudlak téged, engem sokkal kevesebb is megtört.
Helló-halihóóó!
Na, sziasztok, napsütéses hétvégét Mindenkinek!
Kellemes időtöltést és majd számoljatok be róla, elvárom :)
Pápápá:)
Szia judith.budapest! Szép napot mára!
Az én Öcsém a 3x2 Andaxinnal jött le az alkoholról egy darabig,(mert mi egy ilyen család vagyunk, az egyik öcsém alk., a másik depis egy depis tyúk miatt, én meg éppen bocshogyélek)de mert cca. 100 méterre van az itató, vissza is szokott. Látom rajt, hogy szenved tőle, nem tud mit kezdeni az egésszel, tudom hol bicsaklott meg az élete. Ha nem iszik nagyon jó ember, de sajnos nála is egyre ritkábban fordul elő.
Most lehet engem megkövezni, mióta ezt a tehetetlenséget látom, nem érdekel, a hajléktalan mire költi a pénzt.
Az utolsó mondatot nem neked szántam, de ki kellett írnom.
Jó szórakozást neked,az idő is kedvez a ballagóknak.
Mindenkinek szép napot!!!
Az nagy baj!
Lehet uszodai fülillesztéket csináltatni,amit fürdéskor,hajmosáskor kell betenni.Menj az orvoshoz,mert befertőződik.Biztos leszívja és fülcseppet ad.
Hát a pumpát hívják pipának.
Hát, aki ülve alszik, az már súlyos beteg. Mert a hörgők annyira szűkek, hogy nem tud kilélegezni sem, mert kicsi a tüdőkapacitás.
Mint ahogy nekem is, 150-et tudok kifújni csak.
Látod,rávilágítottam a problémáidra.Meglátod minden jóra fordul. A sok rossz után jó következik.
Továbbra is pozitívan tessék gondolkozni,az fél gyógyulás.Itt vagyunk Mi igaz barátok,gyere és segítünk.
Szia!
Nagyon sajnállak Téged és Lolitát az asztma miatt.Volt már nekem is fulladásos rohamom a Pm. és a pánik miatt,de az asztma szörnyű lehet ahhoz képest. A nagymamámnak volt.Szegényke ülve aludt,és sokszor én futottam a pumpáért.Remélem a hajlam nem jellemző.
Sziasztok!
Nekem is erősödik az asztmám, először a munkahelyi könyvkötészeti ragasztóktól, de mióta nem dolgozom vele, sem vagyok jobban. Összeszűkültek a főhörgőim...pontosabban a tüdőkapu légcsöve.
Fáj ám...a mellkasam.
Marcsikám!
Az idegek csalfa játéka csinálja Neked ezeket a panaszokat.Próbálj lazítani,és stressz mentesen élni. Jó,tudom nem könnyű de én ezeken már túl vagyok Voltak Nekem is nehéz időszakok,6 éve 10 kilót fogytam a régi munkahelyemen.Ha nem váltottam volna 7 ásónyomra lennék.A tüneteim hasonlók voltak Egyik betegség jött a másik után.
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit lehet tenni a depresszió ellen?
- Téli depresszió ellen kinek mi vált be?
- Miből szűrhető le, hogy egy ellenkező nemű barát kikezdett velem, vagy csak nagyon kedves?