Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak? (tudásbázis)
Ezt ugy hivjak beranyasag.
Csak epp ez nem 100.000 be kerul. Hanem milliokba.
Szemét vagyok, ha most megmondom neked, hogy az csak egy film, és csak eljátszották :D
A Jézuskára majd csak januárban térünk vissza....
A vágyat én is megértem, de a hogyant nagyon nem.
Ha egy nő terhes lesz, csak mert gyereket akar, akkor ő vállalja a terhességgel szüléssel járó összes szövődményt komplikációt, a megváltozott testet, a plusz kilókat, hogy esetleg nem tud majd visszamenni dolgozni stb, de cserébe ott van a karjában a gyermeke, akit a világ minden pénzéért sem adna oda.
Nem csak oda dob egy százast aztán viszi a babát.
hát pedig úgy tűnnik, h szeretne!
ebből a 100.000.-ből nem kell ügyet csinálni, mert megegyezés alapján történik úgyis, aztán ad többet, ha abban egyeyznek meg.
ilyen embereknek nem kell gyerek .
100 ezer ft,? nevetségesek vagytok.
Hahaha, ugyan írjad már le mikor jelentkeztem!
Tisztán látszik, hogy az iszlámba vagy belezúgva, ahol a nőket lehet tárgyként használni. Te is azt tennéd és még a 200ezer Ft-ot sokalltad.
Ezzel lenézed a nőket meg a barátod is. Ha nem tud rá többet szánni, akkor mit gondol, az baba majd mennyibe fog kerülni?
Aki pénzért béranya (nem azok, akik a testvérük vagy lányuk helyett szülnek egészségi okokból) nyilván nem jókedvében teszi, hanem mert szüksége van a pénre. Te/ti meg kihasználva valaki nyomorát 100ezret vetnétek oda neki és viselje a szülés minden kockázatát.
Tehetnél fel olyant kérdést is, a szavazások közé, ahol megírod, hogy 100 ezerért kellene vállalni.
Tökre megértem, és kívánom, hogy sikerüljön.
Milyen sima ügy egy nőnek, ha nem talál párt magának, egyszerűen felcsináltatja magát egy viszonylag normális, jó kinézetű pasival, oszt csókolom :)
Persze ez így ebben a formában elég necces, a 100, de a 200 ezer is elég kevés, mondjuk nem tudom, hogy ez a költségeket fedezné, hagy kifejezetten csak munkadíj? Bár gondolom én, egy kulturált, intelligens, iskolázott nő nem fog 100.000 Ft-ért béranyaságot vállalni.
Mindent egybevetve az igénye teljesen jogos, az összeg meg nevetséges.
Mondjuk lehet, hogy Ukrajnában, vagy Romániában talál ilyen nőt, de...., hát nem tudom.
szerintem jo otlet!!! ebben a kerge vilagban sokan nem talaljak a jobbik feluket, mert mindenki azzal van elfoglalva, hogy hol talalhatna szeretlmet.
jo otlet, hajra!! nok csinaltak ennel mar cifrabb dolgot!!!
Űdv macskafarok! :D
Az ismerősödnek minden bizonnyal sikerül szülővé válni,ennyiért is van sajnos aki simán lealljasodik!A mai nő" ennyire vitte :((
Ma már minden az üzletről szól,még a szülővé válás is.Vajon van még lejjebb?
Sok sikert az ismerősödnek!Nem lesz nehéz......
béranyaság itthon nem engedélyezett, de lássuk már a fától az erdőt simán kivitelezhető a dolog, persze nem így lepapírozva. Viszont vállalni kell azt a kockázatot, ha anyában felébred az anyai ösztön és nem mond le róla, perre megy a gyerekért akkor benne van a pakliban -főleg egy csecsemőnél jó eséllyel-, hogy neki ítélik.
Másrészt egy intelligens, mentálisan egészséges, szép nő -már akinek tényleg érdemes gyereket csinálni- tuti biztos hogy ebbe a játékba nem megy bele, vagy valami rettentően kiszolgáltatott helyzetben kell lennie, hogy aprópénzre váltsa magát, de ebben az esetben is az aprópénz alatt (több)milliós nagyságrendet értek
elvonatkoztatva az eredeti témától, igen. lényegében így működik az iszlám is. ott a férfi kvázi megvásárolja a gyermekét a feleségétől. a férfi fizet egy bizonyos mennyiségű pénzt a nőnek. a nőnek további felelőssége pedig nincs.
ezért is gondoltam arra, hogy esetleg egy muszlim országban próbálkozzon, ott autómatikusan így működik. de ő inkább maradna a magyaroknál (jobbikos).
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.