Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak? (tudásbázis)
én is! A férjem meg azért fizet, igaz nekem, hogy ne is babázzak!
Ő is 'csak' egy férfi, majd megnevelem!
Szia!
Hát elég meredek a sztori.
1. jogilag én úgy tudom az ilyen béranyás-bérapás dolog tiltott, de meg van rá a jogilag tiszta út, de az túl göröngyös és drága
2. egy ilyen feladatra azért nem egészen elég 100.000 ft, másrészt ez azért nem egészen így működik, hogy hord ki a gyereket, mondj le róla, aztán csá... mert azért egy anyává válás egy olyan folyamat ami visszavonhatatlan köteléket fűz a nő és a gyermek közé, amit lehet ő maga sem lesz képes elszakítani egy előzetes szerződés vagy megbeszélés miatt...
3. ennek a jogi formáját inkább egy ügyvéddel kellene megbeszélni, van rá út de ott azért az anya és a gyermek védelme elsőbbséget élvez minden felett, így az ilyen béranyaságos dolog ilyen nyers formában eléggé drasztikus eredményekkel is záródhat, kevés anya lenne arra képes, hogy elhagyja a gyermekét, főleg nem egy férfi miatt (én képtelen lennék rá)
4. egy gyermek felnevelése most már én is tudom nem éppen 2 filléres dolog, az első 9 hónapban az anyuka egészsége és a kötelező vizsgálatok stb stb már olyan összegek, hogy minimálbérből nehezen fizethető ki, a szülés előtt a baba kelengye 200-300 ezer ft, illetve az első 3 év közel 3 millió ft-ba kerül, csak a gyermek költségei! (én magam is meglepődtem ezeken az összegeken, de tapasztalt anyukákkal derítettük ki ezeket a kemény összegeket)
a másik pedig, hogy az első 3 év után ezek az összegek szintén megmaradnak, de akkor is havonta 50-70 ezer ft csak a gyermekre elmegy, ha egy normál életszínvonalat nézünk, a mai gazdasági helyzetben...
Úgyhogy a véleményem az, hogy 100 ezer ft-al kiszúrni valaki szemét, hogy egy gyermeket kihordjon és önként dalolva odaadjon valakinek borzalmas dolog, és szerintem a végére ő maga sem lesz erre képes...
A kedves úriember pedig inkább próbáljon meg olyan párkapcsolatot kialakítani, ahol életképes a hosszútávú kapcsolat, mivel egy gyermeket a születésétől az első 3 évben főleg az anyai gondoskodástól nagyban függ a fejlődése és a személyiség fejlődése. Az anyatejes táplálást, az anyai gondoskodást pedig egy férfi nem tudja megadni. Bármennyire is szeretné.
Inkább próbáljon tovább keresgélni egy normális párkapcsolat reményében, ahol egy egészségesnek mondható családba nőne fel a gyermek, vagy inkább fogadjon örökbe egy kicsit, és akkor valóban kiderül, mennyire lenne jó apuka, a hirtelen jött feladatok közt.
Szerintem inkább egy örökbe fogadást próbáljon meg (a fentebb említett költségek ez esetben is hasonlóak), ezzel a béranyás dologgal inkább hagyjon fel az ismerősöd.
Tényleg ez mekkora poén lenne ha pl egy ilyen kérésre jelentkezne egy nő aki szexmániás de mondjuk el van kötve:)a pasi meg gyurhatna a gyerekre
még nagyobb pioén lenne ha a hölgy kemény nemi betegségbe is szenvedne
:D gonosz voltam na elnézést de jól esett:D
Ismeritek azt a viccet hogy:
Mesterséges megtermékenyítô iroda hirdeti magát. A kopott irodában gyönyörû nôt fogad egy gyanús külsejû férfi.
A hölgy sorolni kezdi milyen gyereket szeretne:
- én azt akarom, hogy a fiam olyan okos legyen, mint Einstein.
A férfi egy kis port szór egy pohár vízbe.
- Más?
- Olyan alakja legyen, mint egy germán istennek!
A férfi újabb port szót a vízbe.
- Még valami?
- Olyan szép legyen, mint Alain Delon!
Még egy kis por a vízbe.
- Más?
- Ennyi elég.
- Igya meg ezt a keveréket!
A nô megissza, elalszik. A férfi elkezdi gombolni a sliccét:
- Na, majd adok én neked görög Istent,adok neked Alain Delont,még hogy einstein... he heeee
Szerintem nagyon jól szórakozik a fórumindító, - vagy polgárpukkasztásnak szánta!
Igazság szerint én nem tudom felhúzni magam ilyen hülyeségen!
Meg aztán én is szívesen fizetnék egy piciért, - már olyan régen babáztam!:)))
Szerinted az ilyesfajta egyének megérdemlik, hogy agylobot kapj a lüke kitalációiktól? Szerintem nem.
Ugyan, legyél ennyivel több náluk, és állítsd szembe őket-őt a saját agyrémségükkel. Tudod, hogy milyen szórakoztató?
Ez már majdnem paradoxon. Csak jómódú nő jelentkezzen 100-200ezerért, mert esetleg még neki kell fizetni, plusz a gyerek felnevelésével járó kiadások...!
Akkor meg minek ajánl fel pénzt??
Kevés vagyok én ahhoz, hogy ezt megértsem!
Ha a nagyvonalú kétszázas összeget meg is adják mennyire jöhet ki a tarifa, ha évekig qrogatják az intelligens, művelt nőt? :D
Plusz a nő dolga a teherbe esés, szóval házhoz is megy :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?
- Laptophoz szeretnék mobil internetet. Mit ajánlanátok!? Van esetleg korlátlan lehetőség!? Árakat is kérhetek?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.