Egy hét után leesnek a műkörmeim. Mi lehet a baj? (tudásbázis)
Nekem a tippes körmöm esett le folyamatosan.Sziate minden nap letörött egy-egy.
Amióta épített zselé az óta marad mind a 20 a következő töltésig.:)
Szívesen, máskor is. :D
(Az első 3 mérgelődő mondatodon lazán átléptem.)
Nem próbálkoztál gumikesztyűvel munka közben? Ha aláhúzol egy textilkesztyűt nem izzadsz bele, s a körmeidet (a kezeiddel együtt) maximálisan védi.
MUSZÁJ lenne a műköröm és a szabályzat elolvasása mellett a helysírással is foglalkoznod!
(S szerintem ez nem csak engem zavar.)
Ja, elnéztem, nem te inditottad a topikot :D
De azért 6 hetente illik elmenni, mert azután már jóval több vele a munka, én 6-7 hét után már nem is töltök hanem újrarakom.
Szia!
Mióta nem áztatom annyit vízben a kezem bírja. Október 19óta most voltam (ma) ez 6,5 hét. Szerintem jó arány, és csak egy körmömet kellett újraépíteni, mert elgyengült.
Majd valamikor január közepén megyek töltetni.
Érdekel a műköröm, lassan 20 éve viselem. Arról még nem hallottál, hogy illik bizonyos szabályokat betartani? Talán elolvashatnád a fórumszabályzatot.
És MUSZÁJ
Na ez az... :-) Én sem tudok meglenni nélküle...
Holnap lesz talán a legvagányabb amit elkészíttetek életem során... :-)
Hőre változik a színe... Ciklámenes-sötét rózsaszínes, ha fázik vagy hideg a kéz. Barack színű, ha felmelegszik. Izgi lesz... :-)
Szia!
Nem vagy túl stresszes? Vagy nem ért mostanába..stb.? Mert befolyásolja az is! Vagy ha alapból vékony a körmöd! Vagy ha túl zsíros a körmöd,akkor is lepattoghat elég hamar! A körmösöd nem kérdezted még meg,hogy neki mi a véleménye?
Én már egy jó ideje körmös vagyok..kb. 6 éve!! :)
Miért nem használod a keresőt? Minek nyitod ugyanabban a témában 6528. fórumot?
pl.:
és társai.
Szia!
Én nem vagyok körmös, viszont 2éve hordom...:-)
Nekem a körmömmel volt bajom, gyenge volt.
Megerősödött, aztán a körmös anyagot váltott, 3-4hétig bírta, hozzá teszem folyamatosan vízben is áztattam a kezem a munkám miatt, így avégett is tönkre ment.
Most már más munkám van (ügyintéző)és meglátszik a kezemen, mert pont holnap megyek körmöshöz október 19óta.
De tényleg, nem végzel olyan munkát amitől tönkre mehet? Vegyszer, egyéb?
Sziasztok.Várom olyan hozzáértők segítségét akik műköröm építéssel foglalkoznak.
A műkörmösöm immár 1 éve rendszeresen csinálja a körmeimet , rendben tartja a kezeimet, de azok a körmök amit másnak megcsinál és 3-4 hétig fennt marad nekem 1 hét után le esik.Előkészíti, fertőtlenití,zsírtalanítja a kezeimet és mégsem marad fennt.Segítsetek mi lehet a baj???
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, én megbocsátottam, nem válunk, de lehetünk ezután boldogok?
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Milyen oka lehet, hogy egy férfi hetekig csapja a szelet, utána meg sunyin próbál lerázni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?