Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben (beszélgetés)
hé, hol a nagy meleg, itt van nálatok?
ma ne együnk fagyit beszélgessünk inkább
reklam - uzlet - penz ....sajnos....
érdekes tanítja az ember a természetes szépséget de minden reklám ez ellen szól
hát ez is gond mert én ezt sem szeretem
Nálunk nem a hajfestés hanem a koromfestés a probléma, mert mért pont a fekete a legszebb szín /mármint a lányom szerint/ ?????????
látom elég a meleg és irni sincs kedvünk?
mesélj nekünk valamit én pl most vitázom a lányommal a hajfestésről épp levettem egy tincset a fejéről mert ki órdított onnan...
Egy fagyi mellett én is szeretek beszélgetni ha van kivel.
egyet értek...én is kihasználnám ha nem lennék öreg... már
Ahová járok tornázni edzőterembe, van ott egy szauna is.Bérlettel péntekente ingyen lehet használni. Ki kell használni, amit lehet :)))
olyan rég tudtam időt szakitani az uszodára.. sajnos a hétköznapi gondok lekötnek
Na ha az egészséggel van baj, az már nagyon nem jó.
Megettem a citromafagyimat. Nagyon jól esett, most jöttem a szaunázásból :)
a lányaim unokáim gond nélkül...és nálunk talán nem is jött össze minden ehhez vagyok szokva...
szerencsére jégverés itt kimaradt ...korunknál fogva az égésségünkkel többször van baj..
A csokis is jó, azt is szeretem.Hát nálatok aztán minden összejött egyszerre, nem irigykedem :( Nekünk tavaly volt rossz évünk, jött csőstül a baj, betegségek, meg minden. De szerencsésen túl vagyunk rajta. Remélem hamar átvészelitek ti is. Amúgy a jó időről csak annyit, hogy ma is jégeső esett is nálunk. Remélem nem verte szét a medencét nálatok!
Jah, ki eszi meg azt a sok fagyit? :D
a fagyi helyzet nagyon sokat javult mert vettem vagy százat igy most az bőven van.. citromos nincs de mandulás mogyoros csokis és gyümölcsös az van
nézük most kicsit derüsebben remélem jövőhéten tul leszünk egy ujabb érettségin.. és talán átfestünk végre a beázás nyomait... az unokák lassan jönnek vissza és mindennap engedek egy medence vizet mert ebben a nagy melegben megmelekszik talán..nincs már komoly suli..
ja és abba nem is hal bele mindenki, aki megbetegszik. Na van citromfagyi, vagy nincs?
Ó milyen borúlátó vagy. Én nem olvasok híreket. Elég az esti híradó. Az is lelomboz. Próbáld pozitívan szemlélni: meleg lesz, nem kell fűteni, gázszámlára pénzt kiadni :)
remélem a mai hirek igazán derüsek voltak mindötöknek 2011 től várható talán valami kis javulás már aki ezt megélli...jön közben egy kis fertőző nyavaja mi majd eggyel... vagy hogy jövő héten már 35 fok is lesz hü dejó.... és csupa ilyen jobbnál jobb dolgok....
Se fagyi, se téma? Amúgy itt mindjárt esik. Legalább felfrissül a levegő. De hogy magyarázzam el egy 14 hósnak, hogy a ma esti séta kimarad?
Alföldi: Javul a helyzet? MEsélhetnél
persze ha nem bolondulunk bele tul éljük ,talán...
Az én fiam 17 éves. Nagyon korán jott nálunk a kamaszodás alig múlt 10 éves. A legrosszabb idoszak 3-4 évig tartott, volt benne mindenféle, eleinte nagyon megvoltam ilyedve probáltam csúnyán, szépen.Aztán márcsak szépen és szinte rojtosra beszéltem a szám, de akkor is minden nap leultettem és kikérdeztem a napjárol..., biztos volt amikor nemmondott igazat /mostanában ha beszélgetunk elmondja, hogy akkor azt mondtam anyu de igazábol így volt/,de most már az ido engem igazol mert nagyon megváltozott /pozitívan/, remélem ennél már csak még jobb lesz.
Na igen, a baráti kör rengeteget számít. Sajnos az ellen nem lehet tenni sokat
Ez nem biztos, hogy a Te hibád. Vanolyan ismerősöm, ahogy a lány 2 diplomás, észkombány, egy angyal, mindenki szereti, tisztelettudó stb. A bátyja meg egy évet volt börtönben. Ugyan az a nevelés, és mégsem sikerült.....
Én úgy veszem észre (mondom, nem saját tapasztalat), hogy túl sokat számít a társaság, ami az iskolában körülveszi, és ezt a szülő nem igen tudja befolyásolni.
Én most pont ezzel küzdök, ha lehet igy fogalmaznom. A kisfiam úgy látom kezd leszokni a szopizásról. Nekem ez nagyon zokon esik, hiszen nagyon jó volt vele "összebújni". Míg evett lehetett babusgatni, cirógatni, kicsit viccelődtünk. Jó volt. Most már más a helyzet: odaszalad, megöleli a nyakamat, hagyja, hogy megpuszilgassam, és megy is tovább. Elmúlt a hosszú percekig a karjaimban ölelem időszak. És én ezt nagyon sajnálom. Reggel 2-3 percig eszik csak, majd szalad ki a konyhába, hogy "hamma, hamma" Nem lakik vele jól. :(
ezel magyarázom a megmagyarázhatatlan bizonyitványomat
tudod nem egészen igy van én ezt önként vállaltam hogy majd renbe hozom valahogy és négy éves elmult mikor megkaptam... nem sikerült teljesen az elképzelés... értelmes jóképű ha megnézed a naplómba magad is igy látod zongorázik focizik uszik korizik utazik és még se az igazi , mert kicsit nagyon átver...
További ajánlott fórumok: