Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek? fórum

Egy éve nagyon megbántott valaki, mai napig ebbe vagyok belebetegedve. Mit tegyek? (beszélgetés)

1 2
15. michelle.r (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2020. szept. 5. 13:48
14. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. szept. 5. 13:18

Ha másképpen nem megy, igen fordulj szakemberhez.

Persze, hogy fáj, ha nem adtál rá okot. Nem tudom megbeszélted-e az illetővel, mivel érdemelted ki szerinte?

Elkellene engedned ezt a témát magadtól, mert nem elég, hogy megcsaltak, még önmagad is bünteted, megéri ez neked?

Nem hiszem. Még mindig vele vagy, vagy végleg szakítottatok?

Szeresd önmagad annyira, hogy card le, aki szándékosan összetörte a lelked. Mondhatnám, majd jön más, aki nem töri össze, mert nem ezt érdemled, de az élet nem így múködik, nem mindig azt kapjuk, amit érdemlünk, viszont a tapasztalatom, hogy bizony sokszor visszaadja az élet a megbántónak többszörösen is akár.

2020. szept. 5. 12:39
Hűtlen volt hozzám a párom
2020. szept. 5. 12:38
De hogyan tegyem? Mindig erre gondolok? Kis ideig tudom csak el terelni a figyelmem
11. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. szept. 5. 12:12

Engedd el!

Tudom könnyű ezt mondani, de tényleg. Hiába mész pszichológushoz ha te nem tudsz változtatni ő sem fog tudni segíteni.

10. timycat (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2020. szept. 5. 12:11
Én vennék mellé szájmaszkot is.
2020. szept. 5. 11:42
Szerintem ez elég gyerekes hozzáállás, egy felnőtt ember inkább elengedi azt, aki a lelkébe vájt. Mondjuk szerintem semmi értelme, egy olyan kérdésre válaszolni, amiről az ember nem tud semmit...
2020. szept. 5. 11:40

Tudod te mit kell tenni, csak egyszerűbb a sebeidet nyaldosni meg sajnáltatni magad.

Ugye?

2020. szept. 5. 08:33
Eléggé lelkisnek ismerem magam, de egy idő után biztos legyintenék egyet és tenném tovább a dolgokat.
2020. szept. 5. 08:25
Ha teljesen ártatlan vagy a történtekben, ideje továbblépni. Tapasztalataim szerint akkor húzódik el a dolog ennyire, ha te is valamiképp ludas vagy a dologban, akár beismered magadnak, akár nem.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. szept. 5. 06:51
Én vennék egy raklap gumit, és két kanállal falnám a fėrfiakat. Mondjuk ez így korona idején fene tudja mennyire jó ötlet.
4. NomNom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. szept. 5. 04:45
Pszichológusnál olcsóbb egy jó randi. Az önbecsülésed is megnőne és jobban is éreznéd magad.
2020. szept. 5. 01:10

Figyu!

Mindenkit érintenek ilyen sérelmek kisebb nagyobb mértékben az élete során. Sokakat nem is egyszer.

Engedd el. Lépj tovább mert mérgezed magad és tényleg belebetegszel. Valamiért úgy kellett történnie. Az az ember nem érdemli meg, hogy egy napig, nemhogy egy évig rajta rágódj.

Meggyászoltad, rágtad magad rajta eleget, engedd el. Már csak a magad érdekében. Az ilyen embereket és szitukat hagyd magad mögött. Többet érsz.

2. Ildi
2020. szept. 5. 01:01
Mielőtt teljesen belebetegszel "korona igazìtàs" és tovàbblépės. Ami volt,elmult,lesz majd jobb is.
2020. szept. 5. 00:49

Egy évvel ezelőtt össze tört a szívem, csúnyán elbántak velem. Mai napig mindennap ezen gondolkozom. Miért történt? Mit követtem el amiért ezt kaptam?

Mindennap minden kb 10.percem ezzel telik. Csak örlődöm és kínzom magam a történetekkel.

Forduljak orvoshoz, pszichológushoz? Hogy állítsam le? Megemészt, teljesen.. Az önbecsülésem sérült a legjobban. Olyan mintha nem is akarnék ezen túllenni csak nyalogatom a sebeimet.

Kattog az agyam a dolgokon és nem áll le.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook