Egész nap állok hetek óta. Úgy fáj a sarkam, bokám, ma... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Alnisa)
tegnapelőtt 11:48
Hálásan köszi a tanácsokat <3
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Myra)
tegnapelőtt 11:47
Nincs szobalányom:) Összejött minden az utóbbi hetekben sajnos, nem rajtam múlt.:( Vettem talpbetétet, kényelmesebb de másik benti papucs kell, vastagabb zoknival nem férek bele. Judit, van harántsüllyedésem azt tudom, ennyire régen fájt.
7. Alnisa
tegnapelőtt 08:03
Menj el egy mozgásterapeutához. Csodákat tud tenni. Vegyél ilyen kis teniszlabda méretű kemény labdát, állj rá és masszírozd végig a talpad. Illetve a SMR (masszázshenger) is nagyon jó dolog. Ezzekkel rengeteget tudsz segíteni az izmaidnak, hogy visszasálljanak a helyükre. DE a terapeuta is kelleni fog, ha már ilyen fokú a fájdalom. Megéri, hidd el!
6. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 17:46
egy jó talpbetét kincset ér, és az SRM henger használata is jót tud tenni, de a pihenést nem helyettesíti semmi...
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 13:59
Vegyél szendvics talpbetétet. Ez azért a legjobb betét, mert a testsúlyt leveszi a sarokról és a harántra helyezi át. Fellélelgeztem amikor sarokcsont kinövésem lett, és ezt használtam. Lúdtalpasoknak is hasznos. E mellett ha van lehetőséged lepihenni, magasra póckold fel a lábadat. Nekem Fittball labdám van azon ülök a számítógép előtt, de ha lepihenek, ezen vannak a lábaim. de ha széken ülve olvasok, akkor is.
4. bozsu55
szept. 27. 13:23
Nap végén masszázs hengert használj.
Esetleg orvos,lehet bokasüllyedés.
3. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 27. 09:11
Próbálj tenni a cipőbe megfelelő betétet. Nem szabadna, hogy a bokád is fájjon. Mivel egyéb (szabadidős) tevékenység is álló, muszáj megoldást találni.
2. Myra
szept. 27. 09:04
És mi az akadálya?
szept. 27. 09:04
További ajánlott fórumok:
- Egész éjjel nem aludtam...az utóbbi hetekben alig alszom, nálatok ilyen nem fordul elő?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- 02.14-én volt egy egészségügyi küretem, tegnap pedig pozitívat teszteltem. Lehetek méhen kívüli terhes?
- Lehetek terhes? Most várom, hogy megjöjjön, minden úgy van, mint máskor, kivéve, hogy reggel hánytam. Kb 5 perc alatt lejátszódott az egész.
- Mikor eshetek teherbe egészséges babával szülés után?
- Kérhetek kártérítést egészségkárosodás címen a munkáltatótól?