Beszéljük meg az életet (beszélgetés)
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Bianka_)
tegnap 18:50
Jobb lett volna kezdettől fogva tartani a távolságot. 😕 Kutyából nem lesz szalonna.
4. Bianka_
tegnap 16:30
Rendben, akkor kezdem én. Mit gondoltok arról, ha a munkahelyen van egy toxikus ember. A kezdetektől tudtam milyen is ő, de a jó munkakapcsolat miatt próbáltam jó viszonyt ápolni vele. Körülbelül három és fél évig ment ezt részemről. Egyik nap (nem is olyan rég) úgy döntöttem, hogy csak munkakapcsolat maradjon köztünk. Ezt egy újabb bántás előzte meg, amiért bocsánatot kért, de már többször kért bocsánatot és változó magatartás nem követte. Így már úgy éreztem meg kell húzni azt a bizonyos határt. Hát... 😀 amióta közöltem vele, hogy csak munkával kapcsolatban beszéljen velem, konkrétan munka miatt se nagyon keres. Valamint akikkel eddig jóban voltam is kerülnek. Egyébként nem zavar, mert erre számítottam. Ti a helyemben ezt hogy kezelnétek, vagy hogy kezeltétek volna alapból?
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Bianka_)
tegnap 15:50
Ez akár Hoxa felhívása is lehetne.
Itt ugyanis cca. 17 éve ez megy, csak minden topikban más-más témát tárgyalunk ki.
2. birebora
tegnap 15:25
Akkor kezd te. Kérdezz, vess fel egy témát. Aztán meglátjuk ki mit gondol, tapasztalt róla. Nyugodtan írj:)
1. Bianka_
tegnap 15:18
Sokszor van, hogy egy-egy kérdésre könnyebb választ találni, ha többen gondolkodunk rajta együtt. Ez a téma azért jött létre, hogy közösen adjunk egymásnak segítő válaszokat, bátorítást, tapasztalatot. Nyugodtan írjatok, bármekkora vagy bármilyen kérdésről is van szó! Olykor, olykor jól jönne egy külső szem, vagy csak egy kis támogatás. Hétköznapi kérdések, hétköznapi emberektől, szívből jövő válaszok.
Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Apa külföldön a család meg itt...gyertek beszéljük ki, mi fáj...