Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Édeskömény fehérborban párolva recept

Édeskömény fehérborban párolva recept

Az Édeskömény fehérborban párolva hozzávalói:
Összetevők:
4 nagy édeskömény
4 dl fehérbor

kakukkfű
bors
5 dkg margarin


Az Édeskömény fehérborban párolva elkészítési módja:
Az édesköményeket vágjuk félujjnyi szeletekre. Tűzálló tálba rakjuk, sóval és fűszerekkel megszórjuk, összekeverjük. A tetejére vékony margarin-szeleteket tegyünk. Öntsük fel fehérborral, és alufóliával zárjuk le az edényt. Kb 30-40 percig süssük közepes tűzön, amíg megpárolódik, majd vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a tetejét. Nagyon finom köret sültekhez!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az Édeskömény fehérborban párolva elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook