Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Kész az ebéd: gyuvecs, csirkeaprólékkal.
További szép napot!
Tündérke!
Majdnem megkérdeztam, hogy az időjárásra tudsz-e hatni... Mivelhogy esik az eső, és nekem ez most nem jó... Aztán eszembe jutott, hogy talán mégse kéne - kell az eső is (valahol, valakinek...) :-)
Szép napot mindannyiunknak!
Tündérke! Furcsa következtetéseid vannak ám!
Mert, ugye, szavazni nem örömében jár a zember, hanem mer' úgy tanúta, hogy az kötelessége... Aztán meg... ...Szóval... ...Aztán meg töprenkedhet, hogy ezt mások mért nem így gondolják... (Mondjuk 10 emberből 5... Többek között a saját gyermekei... ...Aztán meg megnézhetjük magunkat - ne adj' Isten.)
Jó reggelt!
Esik az eső, jaj, nem lehet piknikelni!
Ezzel együtt is: SZÉP NAPOT!
Oké,akkor biztos nem örömödben mentél oda! ;)
Neked is kellemes délutánt! :)
Ááááá, hagyjuk!...
Szép napot!
Megvolt az ebéd.
Most pedig megyünk szavazni. (Már aki.)
További szép napot!
Jó reggelt!
Indulok picknickelni... Ma csak egy rövidet, igaz. (De alig várom!...)
Szóval tetszik az otthonlét! :)
Hát türelmes vagyok mindenkivel,meghallgatok mindenkit és próbálok segíteni! :)
Naa és boldogítani pár ember életét! :))
Jó éjt!
Jó reggelt!
Tündérem! És miféle jó dolgokat művelsz? :-) (Ha nem titok...)
Hogy jó volt-e? Igen... De hogy visszavágyódnám... Nem. Nem... Nem? (Szóval: ez azért nem annyira egyszerű.)
Köszi édes vagy! :)
Persze,én csak jó dolgokat művelek! :))
És jó volt látni a volt kolléganőidet?
Már nem vágyódsz vissza kicsit dolgozni?
Amúgy neked is szép estét! :)
Szia, Tündér, jó, hogy itt vagy újra! Látom, "átbucskáztál a fejeden"...
:-D
Jobb is, mert a "víziek" veszélyesek is tudnak lenni... :-) (De Te, ugye, csupa jó varázslatot művelsz?)
Ma - utaztam egyet... Meglátogattam a volt munkahelyemet... Már nagyon ideje volt, mert szokás, hogy a "friss" nyugdíjas, amikor megkapja az első nyugdíját, visz "áldomást"... (Ott is VAN egy Tündérem, de vele sajnos ma nem tudtam találkozni, mert beteg. Akikkel találkoztam, azok viszont mind-mind igen kedvesek voltak. És mind-mind csupa sóhaj, hogy nagy a hajtás, napról napra nagyobb...
További szép napot!
És jó estét, éjszakát, ha nem jönnék ma többet.
Szia Márti! :)
Biztos sokat ettél estére! :)
Húúú az nem jó,de legalább túl vannak rajta,mert felnőtt korban veszélyes!
Jó reggelt!
...Mindenféléket összeálmodtam... (Volt valami olyas is, hogy egyedül bolyongok egy kihalt, néptelen téren, valahol a mediterránon... Lehet, hogy az "Eccer"-re álmodtam rá??)
...Az unokáim bárányhimlősek... A nagy alig van túl rajta, a kicsi: mintha Rúró Rudit alakítaná, tele van pöttyekkel, képet láttam róla tegnap... (A szeme viszont vidám...)
Szép napot!
Tündér!
...Naplót? A képeknek? Háááát... Nem is tudom... Élőben szebbek még a felhők is...
Jó reggelt!
...Itt bóklásztam az éjjel elég hosszan... Aztán aludtam egy sort... Mikor felkeltem, nem volt net, hát felszedtem a palántálni valókat, amelyek most útrakészen várják az indulást... Fáj a fejem - alighanem megfáztam... (A Fagyosszentek idén tudják a "dolgukat"...)
Szép napot!
Jaa oké! :)
Ezt nem tudtam,csak megijedtem hogy annyira hangyásak! :)) Köszi!
Nem néztem.
(A hangyák a tetveket szedik össze, jobb, ha rájuk hagyod.)