Ebben az országban kik végeznek értelmes munkát? (beszélgetés)
Az egyáltalán nem baj, hogy másnak (jelenleg Ágnesnek) fontos ez a kérdés, hanem az a baj, hogy rá se xarik a válaszokra:)
De bizonyára nagyon fontosnak találta elindítani a fórumot, mint néhányszor már meg is tette:)
Sajnos az is munka, mint az első hozzászólásomban is írtam, nem a munkával van bajság, hanem az értelemmel :(
Amiről most beszélünk, az a gének... vagy becsületesen végezzük a munkánkat, vagy nem :(
Ebben spec. igazad van. Ők még büszkék is arra, amit művelnek :(((
Miért baj az, ha másnak fontos ez a kérdés?
Persze ...., minden munka értelmes.
Bár nem tudom a kasszafúrás, a szervkereskedelem, a drogtermelés egyeseknek életbevágó munka. Akkor ezekszerint butaság volt ez a kérdés?
Az nem munka! Nevezhetjük bárminek, de ha a szódát pezsgőnek hívom, azééé az még nem ugyan az!
Azt az én szótáramban bűncselekménynek hívják :(
Kedves Ágnes!
Megkérdezhetem, hogy te milyen "értelmes" munkát végzel?
Ha kérhetlek, a válasz gombra kattints.
néha én ugy érzem én nem...
de olyan nehéz is értelmes dolgot tenni ..maradandót meg pláne az...
Mi az,hogy értelmes munka?Minden munkának megvan az értelme: segítés,gyártás,alkotás,szolgálat,stb..
Én a kérdést tartom nagyon értelmetlennek!
A te munkád értelmes? A paraszt néni is értelmes munkát végez,amikor a kis kertjében megtermeli a répát!
Szia Ági :)
Értelmes munkát? Szerintem minden munkának van értelme, és ahogy a nagyok mondják, a munka nemesít! Minden munkához úgy is kell(ene) hozzá állni...
Szerintem nem a munkával van baj, hanem az értelemmel :(
pultos,
pincér
Kedves fórumozók!
Néhányat engedjétek meg, hogy felsoroljak ezek közül kiemelném a mentősőket, tüzoltókat és azokat,akik másokon segitenek a szociális szférában
munkatársakat. Várom véleményetek és válaszotokat.
Szivélyes üdv.Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene
- Van teljesen kietlen, vadregényes hely az országban?
- Miért kell ebben az országban ennyit félni?
- Miért nem lehet ebben az országban munkát találni? :(
- Az országban hol végeznek gyógyszerallergia tesztet?
- Melyik országban érdemes ma munkát keresni?