Ebay.de regisztráció (beszélgetés)
5. SAKÁL
2011. okt. 29. 17:55
Sziasztok!
Szerintetek rendben va n az , hogy a regisztrációnál meg kell-/ene/ adni a bankkártya adatait, még a három számot is . Simán vissza lehet vele élni . Ez nem bank . Szerintem.
Kérdésem, hogy a regisztrációnál ti is megadtátok a kártyátok adatait?
4. huncutos
2010. máj. 4. 10:00
Rendben.köszi szépen az infót!ha megkaptam a kódot jelentkezem!szép napot!
3. huncutos
2010. máj. 1. 09:33
És nem tudod az kb. mennyi idő míg megérkezik?na és nem kell utána fizetni semmit ugye?
2. Fiatal nő
2010. máj. 1. 09:22
Az eBay.de -n a regisztrációd akkor tudod aktiválni, ha megkaptad tőlük a levelet postán. (Ott ilyen külön postán, levélben küldözgetés van) Egy ismerősömnek legalábbis így volt.
1. huncutos
2010. máj. 1. 09:20
Sziasztok!nagy nehezen regisztráltam az ebay-en de sajnos nem tudom aktiválni a regisztrációt!mikor megpróbáltam belépni vmilyen kódot kért!kaptam emailt de annyi link van ott nem tudom melyik az aktiválás!tudna vki segíteni?érdekelne még az is hogy kell eladni és hogy működik az eladás?gondolom nem ingyenes...
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Ebay-es rendelés, regisztráció, tapasztalatok