e-mail (beszélgetés)
Szia!
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, ezért elnézést kérek, ha már írtak erről.
A citromail-essel nekem is gondom volt anno. Egy xy@citromail.hu címen ketten voltunk. A leveleim neki mentek át. Segíteni az üzemeltetők nem segítettek. Egyértelmű volt, hogy feltörték, mert egyértelmű jelek voltak erre nézve.
A vipmail-est szerettem, de azt meg egy "kedves és jóindulatú" alkoholista társaság teletömte mocskolódó és rágalmazó levelekkel. Törölnöm kellett azt is, mert ott sem kaptam segítséget.
Most gmail-es ládám van, 2 is. Nagyon nagy a tárhelyük és chatelni is lehet ott (bár ez utóbbi nem olyan lényeges). Meghívóval lehet odamenni. Aki esetleg szeretne, az írjon levélkét itt és küldöm a meghívót.
Sziasztok!
Nagyon jó a in3touch és a Rusza is, Én nemrég regisztem, nekem tetszik.
Itt is várom az ismerőseim jelewntkezését.
Szia!
Nekem van egy meghívóm,és szívesen elküldöm,ha még szükséged van rá.Küldd el a címet hová küldjem...
Zsu...
A citromail-es ládámmal nekem is sok gondom volt. Valaki mindig be akart oda jutni. Végül, s nem tudom hogyan, ketten használtuk ugyanazt a címet. A rendszergazdák személyiségi jogokra hivatkozva nem segítettek, pedig az én címem volt előbb.:((
Nekem most gmail-es ládáim vannak...jó nagy a befogadóképessége.
tvn meghívót szeretnék kérni, myvip, milgram és ppl meghívót tudok küldeni, ha valakinek kell
mrg1@citromail.hu Köszi!
Persze ezzel lehet pontot szerezni, ha meghívsz valakit, és úgy regisztrál! :-)
(Kár hogy az ottani fórum megszűnt! :-( )
Szia
Ezt a tvn-es rendszert szivesen megismerném.
Ha tudsz meghivót küldeni, akkor légyszi ide:
a.szigeti@vipmail.hu
Köszi
Sziasztok!
A tvn-es rendszert ismeritek? Szerintem nagyon tuti. Ha valakit érdekel, küldök meghívót.
Szia!
Ha kell gmail meghívó, írd meg a az e-mail címed priviben, és küldök neked!
Zizzzzi
csatlakozom, szerintem is a gmail a legtutibb:))))
a nagy tárhely mellett előnye még, hogy nagyon logikus és könnyen áttekintehtő az összes ki- és beérkezett levél.
szóval szerintem nagyon tuti!
Sziasztok!
Nekem freemailes van évek óta,párszor előfordult,hogy nem mükődött jól,de nem volt vészes.Én azért meg vagyok vele elégedve.
További ajánlott fórumok:
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Büntethető, ha másik személy facebookjába be tudok lépni, mivel az én e-mail címemhez lett hozzárendelve?
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Szerinted gyerekes az, ha egy felnőtt ember e-mailben közli valakivel hogyan érez?