Dominó-tippelők csevegője (beszélgetés)
Sziasztok, még egyszer!!!!!!!!!!!
Csak bekapcsoltam a gépet megnézni az emailjeimet,és nem tudtam "szónélkül" elmenni.
Zsuzsa ügyes légy:DDDDDDD
Puszi mindenkinek, sietek vissza!!!!!!!!!
Ha Zsuzsa elvállalja az összesítést, akkor legyen úgy!
Pá Nektek!
Erre az átmeneti időszakra, (míg Anna vissza nem érkezik), javaslom, hogy mindenki saját magának számolja ki az eredményét. Tegye fel az általa számított találatot a másik fórumra. Csalni nem ér, hiszen bármelyikőnk- bármikor- ellenőrizheti azt! Így legalább megtudjuk,hogy az Anna által végzett munka, nem is olyan egyszerű!
Ha nem értetek egyet, mondjatok mást!
Szia Lányok! Jó éjt, szép hetet!
Te is vigyázz magadra! Sokat fogunk rád gondolni. Máris hiányzol!
Puszi neked.
Köszönöm, igyekezni fogok! Legyetek jók és vigyázzatok Magatokra!!!!
Puszi: Anna
Kedves Anna!
Hidd el, valóban hiányozni fogsz, -nem csak- nekünk. Az vigasztal minket, hogy a kezelés után, sokkal vidámabban, egészségesen térsz vissza közénk!
Mi is sokat fogunk Rád gondolni. Kérlek, próbáld a lehetőségekhez képest, türelmesen és pozitívan viselni a következő napokat. Ne feledd: Várunk vissza!
Nagyon sok bátorító puszit küldök Neked!
Ügyelj Magadra, pihenj, gyógyulj! Most ez a legfontosabb! Meglátod, eltelik ez a néhány nap hamar. Bár azt is tudom hogy ott nem ilyen gyorsan, mint itthon.
Fel a fejjel Kedves...!
Nemsokára újra itt leszel ismét!
Szia! Szia! Szia!
Csak hogy tudd :-)))
Nekünk nagyon FONTOS vagy , és bár nem tudom , hogy miért kell kórházba menned , de nagyon fogsz hiányozni mindnyájunknak.
Ezt Te mondod? Amikor éppen nyertél?
Mit szóljanak egyesek (kettesek!). Holnap este lesz egy csomó ötös, meg egy hatos találat. Szép magyar kifejezve: Meg lesz általad látva! (A Pálmának ilyeneket ne mondj, mert egy világ omlik össze benne.)
Szép estét Neked!
No meg mindenkinek!
Kézcsók!