Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy.. (beszélgetés)
erkélyem nincs lakásban nem dohányzok...párom nem cigizik...a folyosón ablak van és én azt gondolom, senkit nem zavarok...egy-két cigi nem a világ...de itt sajna másról van szó...a mellettünk lévő párnak gyerekei vannak és képzeljétek feljelentették őket mert a gyerekek rohangálnak, játszanak...azért ez már durva szerintem...
ha kiraknának egy táblát dohányozni tilos nem gyújtanék rá de semmi ilyen nincs kitéve...mert a lépcsőház közös..
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én se örülnék, ha cigiszag terjengene a lépcsőházban.
Minden egyes ajtónyitásra az én lakásomba is bemenne. Te is azért szívod ott, hogy ne legyen a lakásodban cigiszag. Akkor a másik miért is tolerálja a füstölhetnékedet? Nem bántásból, tudom, milyen a cigiszag és lakótelepen 2.emeleten laktam 20 éven át, tudom milyenek a körülmények, de nekem se tetszene... :-(
Ez így igaz!!
Nálunk is nagyon nagy háború volt a bagósokkal szemben, és a közös képviselő is kirakta a lépcsőházba, mert önző bagósok vannak itt, hogy kérjük a dohányzás mellőzését, mert beszivárog a lakásokba, de a bagósaink szellőztetni meg nem szeretnek, és ha kinyitja valaki az ablakot, akkor rohannak, hogy becsukják, mert a friss levegő meg zavarja Őket, mert fáznak...
Úgyhogy le kell menni a ház elé, és nem károsítani a nem dohányzók egészségét, főleg, ahol gyermekek, és nemdohányzók vannak a lépcsőházban, uram bocsá' , asthmások...
Még neked áll feljebb..
olyan nehéz kimenni az utcára? jó az idő..
undorító egy cigiszagú lépcsőház..
és igen..csak és kizárólag dohányzásra kijelölt helyen lehet dohányozni..még fel is jelenthetnek ezért!
hát igen, az együttélés örömei..erre nincs törvény, de mivel x ember lakik kis helyen el kell viselnetek egymást, és senki nem tehet ellene semmit...téged is zavar, ha ordítanak a gyerekek(te éppen pihennél) vagy a kutyát nem bírod, a másikat meg a dohányfüst zavarja(mondjuk engem is, de a kutyaugatás 5 percenként ugyanúgy zavarna)...és van aki éjjel 11után még bömbölteti a magnót, mert buli van(hetente..) na ilyenkor jönnek jó szomszédi "iszonyok":)))
hát ez van, ilyen helyen laksz, én speciel ezért nek laktam soha panelban...
Engem is zavarna, de én megmondanám a szemedbe! ;)
Viccet félretéve, szerintem is inkább az erkély, vagy a nyitott ablak, mint a zárt lépcsőház!
Normális lépcsőház 4 emeletes nagy abalakokkal...
mondjuk van egy nénike az 1őn aki nagyon kemény bagós onnan is jön a cigi szag ja és a lépcsőház nincs mindég takarítva egy héten egyszer max....még azért is pattog némely balga ember, hogy miért szellőztetek a lépcsőházban....
az emberek nagyon írígyek ám itt ahol mi élünk a párommal...
napi 2 szál cigit szívok és szövegel egy ember.....de mostmár közölni fogom vele, hogy netán az ő tulajdona az egész ház??
Kész vagyok...
A te kifujt fustodet miert koteles mas szagolgatni?
Egy nem dohanyosnak ez sokkal kellemetlenebb.
Miert nem mesz ki? Nem erzed igenytelennek, hogy masok lakasa ele odafustolsz? Ha nem zar jol az ajtajuk, meg be is jut belole.
menj ki az utcára dohányozni..
igen, közös tulajdon..de tekintettel kell lenni másokra..a füst zavaró..lakásokba is beszivárog!
igénytelenség zárt térben rágyújtani..
3emeleten lakunk. A párom nem dohányzik, ezt tiszteletben is tartom.
Néhányszor a folyosón gyújtottam rá...de mondom nem óránként néha...alattunk lakik egy nő neki kutyája van...azt huzgálja nap mint nap le...ugye én soha nem szólok pedig megtehetném...
Ez az illető az utóbbi időben mindég, akkor viszi le a kutyáját mikor éppen én rágyújtok...
És folyton magyaráz de nem a szemembe...hanem a lépcsőházban....
szerintem a lépcsőház közös, fizetünk közös költséget...akkor egyáltalán van-e bárkinek joga beszólni???
de nem csak ez a lényeg mellettünk gyerekes pár lakik én soha nem szólok, mert zaj van de van pár bunkó lakó akik már azt is megjegyezték miért ugrálnak 2-5 éves gyerkőcök...
Az előbb is kint voltam és persze az alattunk lakó megint beszólt..de nem a szemembe csak a lépcsőházba.
szerintetek mit tegyek?
már arra is gondoltam odaállok elé és közlöm vele, hogy a lépcsőház nem saját tulajdon..
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- "Magassarkúban lófrálok egész délelőtt a lépcsőházban"
- Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe?
- Budapesten mondj egy szép helyet, utcát, lépcsőházat, amit érdemes megnézni lefotózni
- Van egy "kis" gondom a lépcsőházunk beli takarítással! :(
- Mi okozhat elektromos zajt a lépcsőházban? Olyan zúgás, mint a nagyfeszültségű trafók közelében hallható.
- Hol találok Budapesten különleges lépcsőházakat, ahol lehet fotózni?