Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy.. (beszélgetés)
Akik írtatok abból hányan dohányosok???
Mert dohányos és nem dohányos örök harcban állnak...
Ja!!
Sokan nem értik meg...
:)
Élni és élni hagyni :)
Pl. hülyét kapok attól is mikor anyuka/apuka a kerítéssel zárt játszótéren rágyújt, mert nem bírja ki még azt az 1-2 órát sem... Én eleve nem is viszek magammal cigit, mert tudom hogy ott úgyse fogok cigizni, meg amúgy is ha annyi időt nem bírok ki...
A terhes nőkről meg már ne is beszéljünk :S
Szerinted mi a kulturált dohányos???
Én sem tartom magam parasztnak azért mert cigizek....a dohányzárt ne tessék úgy képzelni, hogy a lépcsőház azzal van tele....és nincs kocsmaszag a lépcsőházban......egy-két száltól nem lesz büdös...persze sokan a lakásban cigiznek....és az is kijön a folyosóra.
Én a lakásban való dohányzást tartom hülyeségnek...a lépcsőházban nem járkálnak percenként...
Hidd el, hogy egy asthmásnak az éppen elég, hogy befulladjon...
De örülj Neki, hogy nem vagy az...
Én nem kérdeztem meg a szomszédot lehet e kutyám.
Azóta sem szólt érte senki...szerencsés vagyok?
már bocsi de te nem vagy 100as...
összehasonlítani a főzést a dohányzással...
ááááá
Sziasztok!
Csatlakozom emily-hez :) Már hülyére röhögtem magam, ezért most már muszáj beírnom a véleményem :)
Én dohányzom. Hozzáteszem a lakásban nem és kertes házban lakom, tehát a lépcsőházban sem. Viszont rohadtul nem szeretem a cigiszagot, engem is zavarna a lépcsőházban. Nem szellőzik rendesen és főleg mikor már órák óta ott áll a szag, az már nem olyan mint egy friss cigiszag, hanem rohadtul büdös. Persze zárt térben a friss cigiszag sem illatos :)
Bár én alapból nem gyújtok rá ilyen helyeken, se az utcán menve nem szoktam. Nem szeretem eldobálni a szemetet, a cigicsikket meg mégse raknám a táskámba.
Viszont egyszer jártam úgy, hogy egy idősebb nénivel ketten álltunk a buszmegállóba, én megkérdeztem, hogy nem zavarná-e ha rágyújtanék, erre azt mondta, hogy nem dehogy, sőt a füstöt lehetőleg rá fújjam, mert ő ugyan nem dohányzik, de odavan a cigifüstért.... Hát se előtte se azóta ilyen emberrel nem találkoztam :)
További ajánlott fórumok:
- "Magassarkúban lófrálok egész délelőtt a lépcsőházban"
- Ha lepukkant a lépcsőház, szívesen mennél oda vendégségbe?
- Budapesten mondj egy szép helyet, utcát, lépcsőházat, amit érdemes megnézni lefotózni
- Van egy "kis" gondom a lépcsőházunk beli takarítással! :(
- Mi okozhat elektromos zajt a lépcsőházban? Olyan zúgás, mint a nagyfeszültségű trafók közelében hallható.
- Hol találok Budapesten különleges lépcsőházakat, ahol lehet fotózni?