Diétánál, melyik ételről/ételfajtáról a legnehezebb lemondani? (tudásbázis)
Próbáltad már a Norbi féle édesítőszert? arra rá is van írva, hogy no aszpartam:-))
én az édességekről nem nagyon tudok lemondani, de a N. rúd nagyon finom és csak 1 kódja van:-))
Csak vigyázz az édesítőkkel, mert hosszútávon több káros hatásuk lehet, mint az elhízásnak...
Egyébként nekem is az édességek...
Szép napot!
CSokiiiii.....Sütiii.....Nos nekem ezek a mumusok! De erre is van megoldás: édesítőszerrel készített csoki, teljeskiörlésű lisztből, és édesítővel készített sütik, de ezeket is csak délelőtt fogyasztom!
No meg a jégkrém, fagyi...a fenébe h milyen édesszájú vagyok:):):)
Mindent lehet enni csak nem nagy mennyisegben!!!
Es mindent ki lehet ugyeskedni!
Tej-skimmed milk, husok-csak csirke, kenyer-rozskenyer, csokit is ehetsz, csak nem a tele E-ket hanem a dark choc-ot! (bocsi en Londonbol irok, nem tudom az otthoni megfeleloket)
En 80 kilo voltam kb egy eve lefogytam 20 kilot es nem mondtam le semmirol, csak mindig keveset ettem. es megvalogattam, hogy mit!
A testmozgas ami szamit! (pl menj lepcson, ne liftezz, meg ilyen aprosagok)
Es mi az a hulyeseg hogy nem lehet gyumolcsot enni?! gyumik zoldsegek tomenytelen mennyisegben johetnek!
Én is nagyon nehezen mondok le a tésztáról, imádom az olasz konyhát! Meg is látrszik rajtam!
De még nehezebben a sajtról mondok le! Mondhatnám azt is, hogy sajtőrült vagyok!!! Sajna! Mert elég sok zsír van bent!
Sziasztok!
Én kenyér és tésztamániás vagyok! Imádom a frisssss meleg kenyeret egy pohár finom tejjel!
Na meg tejmániás is vagyok :(
Sziasztok! Nekem a legnehezebb a péksütikről (pl. Fornetti), a tejről, és a gyümiről lemondani. Szerencsére az uccsó 2höz hamarosan visszatérhetek.
pusz nektek, kitartás!!
Hát nálam is a tej! Általában a diéták nem engedik mindenapi fogysztását tetszőleges mennyiségben. Lásd Atkins, 90napos, Level stb. Volt hogy emiatt buktam bele diétába! No meg a gyümölcs!!!
Én a kenyérfélékről simán le tudok mondani - nem is nagyon szeretem -, de az édességről nem annyira, viszont arra meg valami okos ember kitalálta sz édesítőszert így lehet ügyeskedni ;)
További ajánlott fórumok:
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Hány kg voltál, amikor a legnehezebb voltál, akár terhesen is?
- Hogyan lehet lemondani a keresztszülőségről?
- A párom nem tud lemondani az alkoholról
- Mi volt életedben a legnehezebb dolog amivel szembe kellett nézned?
- Holmi rezsi miatt nem akarok lemondani a fűtött medencéről 😢