Depeche Mode FORÖKKÉ :) (beszélgetés)
üdv Kiscsirek :)
hát igen, biztos fenomenális.. Én is már többször úgy volt, na a mostanira megyek , meg hát szerencsére szeretnek ide jönni, de még nem jutottam el, mindig közbejött valami, de ami késik nem múlik (fú, de közhely :DD ), és igen, valóban nem lehet belőle kinőni!!!!
nekem az esküvőmön a bevonuló zene is DM volt :D:D
Higher love :D
én is voltam 88-ban.
még kis csitri voltam:-)
ma már 39 vagyok, de még nem nőttem ki belőle, és ez így van jól!
ami jó, az jó!:-)
szép napot nektek!
húúúúú, az igen!!!!!!!
:) volt olyan szám, amit Ő énekelt gondolom, nem? :D Általában be-beszúrnak egyet :D Jezebel? :D
:D Sziasztok!
:D hát igen, "végre valaki" :D:D Én is nézegettem van e már ilyen, de most gondoltam egyet, na, majd én! :D
Igen, én is voltam PEcsában többször, de a kisebb helyeken jobb bulik voltak szerintem , például a Living Roomban. Az ott van a Ferenciek terétől nem messze. Én koncerten sdajnos nem voltam, de nagyon sajog érte a szívem :D
Milyenek élőben?? Azon kívül hogy biztos nagyon jóóóó!!!! :)
Végre valaki! :D Én is imádom őket!
Én sajnos csak egyszer voltam DM klubban, a Petőfi csarnokban a mostohanővéremmel. Viszont már voltam 2x koncerten. :) Felejthetetlen élmény volt.
Sziasztok, őszintén szólva csak azért indítottam ezt a klubot, mert szeretek normális, jó fej emberekkel beszélgetni, és régebben amikor a Depeche Mode klubba jártam (nem online, hanem igazából :D ) ott bizony voltak sokan ilyen arcok.
Már nem járok el, viszont ide hátha betévednek hasonló lelkek. Szerintem sokat számít, hogy valaki milyen zenét szeret, és mivel nekem a Depeche Mode a mindenem, aki szintén szereti, az máris egy közös baráti vonás :))
Gyertek hát! :D