Dagadt fogíny.Tudsz rá valami csodaszert? (tudásbázis)
Na hát akkor tuti valami Hentest fogtál ki :D
Hopp ezt is kivesszük azt is :D
Nem akarlak elkeseríteni, de könnyen előfordulhat hogy elveszted a fogaid...
Megröntgenezik, ha kiderül melyik a "kukacos" akkor azt kihúzzák de sajnos vissza már nem lehet tenni.. :(
Gyere segítek rajtad... :D
Benéztem hozzád, szépek az idézeteid, és a zene, az egyik kedvencem! :)
Egy darab lyuk sincs rajt,teljesen egészséges fog,vmi ideggóc van alatta és az gyulladt be.Amúgy már sugárzik a nyakamra,a fülemre,a fejem elrobbanik két napja.
Gyere és üss le könyörgöm!!!:)
( mellesleg ugyanez a jókis orvos aki engem majdnem kórházba jutatott a barátnőm szájsebészetre volt kénytelen menni miatta ) :D
Meg kell válogatni az orvost is az tény ! :D
Nekem is van egy fogam amit meg akart az orvos minden áron menteni.
Na most mi lett belőle:
Gyökérkezelte, gyógytömte. Utána nem sokkal bedagadt az egész bal alsó állkapcsom nemtudtam nyelni sem. Belázasodtam, és orvost kellett hívni, mert remegtem a láztól és kishíján elvitt a mentő..
Másnap mikor visszamentem hogy csinálja meg a fogamat mert éjjel majdnem a kórházban kötöttem ki ( amúgy aki kijött orvos is mondta hogy valószínű a gyulladás miatt van a nagy láz ) a fogorvosnő kitalálta hogy ő nem hibás hanem ÉN vagyok infulenzás... mikor meg se voltam fázva semmi.. :D
Na kerestem másik orvost, aki megcsinálta a fogamat szépre jóra, de rá fél évre valami egész puhába beletörött és azóta szilánkosan van... Ki kelleném húzatni.. Szerinted.
Megérte ez a sok hajcihő? :D
De nekem nem fáj....csak ott a púúúúúpom....:-(((
Nem akarom hogy kihuzza...igyis kell a másik oldalon müteni, mert most röntgenkor derült ki hgy egy tejfogcsira bent maradt, elfelejtett kinőni, és benne van az inyembe,nem látni és nem érezni belőle semmit az ég világon, csak a röntgenen lehet látni...:-(És ki kell müteni onnan majd ,mert csontelhalást okoz, és ciszta is lehet belőle...
Nehogymár valamiben is szerencsém legyen..:-(
És akkormég az agyon gyökérkezelt fogam is ki kellene húúúzni???Háááááát....nem szeretném..szeretném valahogy megmenteni, de nem tudom hogyan.
Szia,meg ha ugy erzed, nem is faj, elobb utobb ki fog az a pup fakadni es folyni fog belole a genny...es nem lehet megmenteni a fogat,mert akar rahuzodhat a tobbi fogadra is!
Ugyanilyenen atmentem,es hidd el en is meg akartam menteni a fogam,de sajnos nem sikerult!
Most olvasok. Nem fáj. Akkor viszont nem is értem.
Szerintem mindenképp azonnal menj el orvoshoz, a gennyesedéssel nem szabad játszani!!
Nekem is gyógytömésem volt és gyökérkezelésem, és gyulladásban volt a fogam de az fájt iszonyatosan.
Szóval ügyelet..
Nem akarlak megijeszteni ezért most nem írom ide mitörtént legutóbb amikor bedagadt az ínyem.. :)
Jé hát most látom hogy te indítottad a fórumot :D
Neked is sok puszi! De néha írhatnál is hogy hogy vagy, én nagyon szívesen látom!:)
Fájdalom ellen én donalgint szedtem, a dokim a dalacint abban az esetben írta fel ha feldagad a fogínyem.
Gyógytömésem volt, aztán semmi, üres fogam van még most is vissza kéne menni :D
szerintem kérdezd meg az orvosod és mutasd meg, ne félj addig úgysem tud mit kezdeni a fogaddal amíg gyulladásban van, fel fog írni valamit rá.
( nekem a donalgin hatott de abból 1 nap csak 1-et szabad bevenni és akkor is csak akkor ha nagyon fáj, vényre kapható gyógyszer! :)
mit mutat a röntgen? A corsodyl különben jó, próbáld ki, hátha segít.
Szegény Te..
ja akkor lehet,hogy még sem jó a corsodyl...
mitől van púpod?
Ó igen.. FOGORVOS akár ügyeletin is, de amúgy donalgint szedtem, nagyon erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő.
Fogorvosom ha dagadt a fogíny nekem múltkor azt mondta hogy kötelezően szedeti a betegével a dalacin nevű gyógyszert.
Szerintem kérdezz rá, nem hülyeség.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Caralluma MaxSlim - Béres Alexandra csodaszere
- Az új fogyókúrás csodaszer
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Dagadt már fel a fogínyed így? Ha valakinek feldagad, akkor kellene antibiotikum?
- Fájó, dagadt lábamra nem tud valaki valami frankó csodaszert?