Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek (beszélgetés)
Nektek is szép napot, a gyönyörű idő ellenére!
Power ez a 6x12 koponyatörés különösen csábítóan hangzik...
Ella most én sem tudok futni, de majd tornát nyomok este:-)
Réka, én is Enikőt szerettem volna venni, de az nem volt, és nem akartam halogatni, mindig ilyesmiken buknak meg a nagy tervek, gondoltam inkább elkezdem ezzel, aztán majd váltok... Neten nem szoktam vásárolni, de lehet most az lesz. Egyelőre úgy érzem, kell a dvd-k által nyújtott kontroll, tényleg semmi tapasztalatom a legegyszerűbb bemelegítésről sem...
Szépnapot mindenkinek :) Mindjárt megyek edzeni,és szétszakítom megint a határaimat.
Húzockodás 6x10
Nyakmögé húzás 8x12
Mellhez húzás 8x12
Bicepsz frnciarúddal 6x10
Bicepsz egykezes koncentrállt 6x10
Bicepsz csigás 6x10
Tricepsz csiágás 6x12
Tricepsz franciarúddal kopnytörés 6x12
Na megyek is.Jó edzést mindenkinek:)
Sziasztok! én hétfő óta nem jutottam mozgáshoz, sajnos (kivéve tegnap este egy kis szobabicót), emiatt a barátságtalan esős idő miatt, meg a rengeteg vizsga..hétvégén megtolom, ha lesz idő. Kaja rendben, bár kicsit gyengének érzem magam, nem tudom, hogy mitől van..
Főnix hajrá, majd megmozdul! :)
Sziasztok!
Tegnap este megvolt a 3 km, utána súlyzóztam: géppel guggoltam, majd elülső combra is edzettem, az integetőizom is oké, majd kitöréseket csináltam. A végén már csuklott össze a lábam :D Tartom az étkezést, és stagnálás van még mindig.
Ilyen trükköket nem tudok :(
Szép napot! :)
Kinek hogy ment a mai nap? Power már ahogy olvastam, elfáradtam :D
Nekem durva izomlázam lett a tegnapi tornától, ebből is látszik, mennyire nem vagyok formában :-S de majd most összekapom magam, egyelőre egy béresalexandra dvd-t vettem magamnak, szerettem volna Péntek Enikőt, de nem volt, olyan isten pedig nincs, hogy én Rékát beengedjem a nappaliba :D
ella azért gondoltam a dvd-re a net helyett, mert talán az jobban felépített, tegnap pl hülyeség volt, hogy semmi bemelegítést-nyújtást nem csináltam hozzá... Meg végül is nem nagy beruházás :D
de az a baj, hogy ma nem mertem/tudtam rámozogni az izomlázra, inkább csak kicsit nyújtani próbáltam, egyébként Szerintetek mi a jobb ilyenkor?
Ez tok jo otlet :) ha elkezdted, en folytatom: heti 2 alkalommal teszek fel csokimaszkot az arcomra:1- 2 kocka etcsokit es fel-1 teaskanal mezet vizgoz folott felolvasztok, miutan hult felkenem az arcomra es 15-20 percig rajtahagyom. Felebred tole az arcborom, sokkal elettel telibb a pakolas utan :)
Ja, minel magasabb a kakaotartalma a csokinak, annal jobb :)
Fogyas: 1 kilotol mar megszabadultam! :)) nyilvan ez meg semmi, de mindenki elkezdi valahol :)
Most nagyon koncentráltan edzem mert versenyfelkészülésben vagyok,és alapozok.
Erősítem a váziomzatot,és most inkább egy max két gyakorlatot csinálok hogy minéll stabilabb és dinamikusabb legyen az erőm.Augusztusban balaton fekvenyomó,és felhúzó.Szeptemberben meg Országos erőemelő bajnokság :)
Ma váll napom van.Oldalemelés 8x12 1 kör 12kg 2. kőr 18kg 3.kőr 22kg 4.kőr 28kg 5.kőr 30kg 6. kőr 35kg 7.kőr 38kg 8.kőr 40 kg.
Nyakmögötti nyomás 6x10 1 kőr 60 kg 2.kőr 70 kg 3.kőr 80 kg 4.kőr 100kg 5.kőr 120kg 6.kőr 145kg.
Most végeztem gondoltam megosztom veletek ,ja meg még ma lessz csukjás izom egy óra múlva :))))))
Sziasztok!
Smukky, én azt csinálom :))). És én is nagyon élvezem, fúú csajok itt nálunk olyan viharos szél van, hogy csak na, meg mindjárt leszakad az ég is, úgyhogy sztem Bodyrock lesz itt bent+lábazás. Most ettem epret, jajj de jólesett, már olyan régen ettem :).
Tényleg, egy kérdés: mit szólnátok hozzá, ha adnánk egymásnak jó kis szépségtippeket itt a fogyás mellé is? Persze menne tovább a fórum a maga ütemében, csak amikor eszünkbe jut, le lehetne írni, hogy kinek milyen kis praktikái vannak. Akkor ha már így belevágtam kezdem én: hajmosás után, ha kijövök a kádból, lereszelem a sarkam és vagy kézkrémmel, vagy babaolajjal (ez jobb), bekenem, húzok rá zoknit és pihe-puha lesz a lábam tőle :)
Szia!
En most beleneztem ebbe az edzesbe amit irtal, hat nem ketseges a hatekonysaga! Megtetszett :) Mindjart megprobalom megkeresni facen az elotte utana kepeket. Az eszkozoket pl sulyzo, mivel valtod ki?
Ha baj van a cukroddal, akkor semmiképpen nem szabad ch szegény étrendet folytatnod. 160-180g ch fogyasztása mellett is lehet fogyni.
Egyél 5-6 alkalommal ch-it és fehérjét is nyugodtan. Figyelj, hogy lassanfelszívódó legyen a ch.
Szia!
Elsőnek is kevesebbet próbálok enni, főleg a ch-at szeretném visszafogni, csak az a baj, hogy imádom a gyümölcsöket és a cukrommal baj van, szóval ha nem eszek 2-3 óránként valami ch-s dolgot akkor nagyon rosszul vagyok, szédülök, fáj a fejem, fáj a hasam szóval minden kijön ilyenkor és eszek.
Tornázni esténként a szobámban szoktam, szobabicikli, súlyokkal stb és ha találok itt futótársat akkor futni is mennék.:)
Sziasztok!
Aki nehezen veszi rá magát a tornára, és nem szereti az unalmas, magas ismétlésszámos tornákat,azoknak ajànlom a youtubon the daily hiit 30 day real time challenge-et. Intervallum edzés,én is kezdő vagyok, 3 napja kezdtem el,és nagyon élvezem! Hamar beindul a zsírègetés, es szépen formálja az alakot. Lattam facen előtte utána képeket, hihetetlen változást eredményez!
Nem csatlakozik hozzám valaki benne?