Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek (beszélgetés)
Ez az! Legalabb megprobaltuk es tobbe nem izgat mar, hogy mi lenne ha...
De mint mondtam, vannak kellemes meglepetesek is, szoval az egyaltalan nem biztos, hogy ha valaki zsirosan "korte", akkor lepusztitottan is megmarad kortenek, a felsotest is fejlesztheto. Sot, meg az sem biztos, hogy tenyleg ugyanoda fog elsore visszapakolni a szervezet, hiszen kozben eltelhetnek evek is, ezek hormonalis valtozasokat is okoznak, meg maga a lepusztitas is okoz hormonalis valtozasokat. Ezek mind mind megsem annyira kiszamithato vegkifejletek am.:)
:)
Éreztem, hogy gyenge a példa.:))
Igen, én is így gondolom, csak ez nem derült ki a 6 oldalas bejegyzésből.:)
Ha nem tetszik a látvány végül, akkor még mindig vissza lehet pakolni a cuccot.
OFF
A legkevésbé sem, ha nem elvárás, hogy helyesen használd a nyelvet, amin éppen a kommunikálsz, akkor egy idő múlva már nemcsak egy m betű, vagy néhány központozás maradozik el, hanem teljesen értelmezhetetlenné válik a kommunikáció, mert mindenki saját változatot hoz létre, és lesz bábeli az állapot.(Az ékezetek teljes hiánya az egészen más, ha következetes, mert az általában nem lustaság következménye.)
Ez olyan, mintha elfogadnánk, hogy a KRESZ-t mindenki saját ízlése alapján értelmezheti, és Ernő bácsi csak akkor áll meg a piros lámpánál, ha éppen olyan kedve van, és csak akkor adja meg a kijáró elsőbbséget, ha ízlett neki az aznapi ebéd.:)
Ja. Nagyon szepen leirtad az alfa es beta receptorok mukodeset:))))
Ha ezeket nem is lehet befolyasolni, azert mindenkinek erdemes feszegetni a hatarait mert vannak kellemes meglepetesek:) Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy tenyleg olyan undorito-e ledolgozni mindenhonnan a zsirt, eloszor ki is kell probalni, nem szabad feladni mar elotte. Pl egy csomo nonek nagy fenek mellett is csontos a mellkasa, teljesen ugyanannyira lesz csak csontos a mellkasa, ha ledolgozza a zsirt a fenekerol is, szoval vesziteni nem veszit semmit.
Szerintem ne légy magadhoz ennyire szigorú :))))))))
Olvasom a sok mobilost,és se ékezet se forma,hát akkor meg nem tök mindegy ? :))))))))
Ki kérem magamnak, soha nem írnám le a különb szót m-el!:)))))
Ne haragudj, magas volt a labda!:))
Annyival külömb és nélküle haszontalan az élet.
* Totálissan egyet értek,jobban nem fogalmazhattál volna.
Szia!:)
Ne aggódj, mindennek eljön az ideje…Sajnos az egészen mindegy, hogy mi szerint étkezel, ha arról van szó, hogy az egyes testtájak milyen ütemben válnak meg a zsírszöveti állományodtól, mert azt semmivel nem tudod befolyásolni, hogy a szervezeted milyen sorrendben használja fel energiaként. Ez egy veleszületett leosztás, hatni nem nagyon lehet rá, mindenkinél más. Van, aki már elvesztette jóformán az összes zsírszövetét a felsőtestén, célzott edzés nélkül szépen kirajzolódik a has izomzata, könnyedén tanulmányozhatóak a bordák a bőrén keresztül, de a fenék, combok, csípő zsírszöveti állománya szinte változatlan maradt, vagy csak minimális a veszteség, mert az az utolsó kamra, amit meglátogat a szervezet. Onnan csak azután tud zsírt veszteni, ha már a sorban előtte álló éléskamrákat kifosztotta. Roppant bosszantó, tudom, de idővel ott is megindul a „leépülés”. Viszont visszafelé fordított a sorrend, amikor a test visszapakolja a cuccot, akkor éppen a nehezen szabaduló részeken raktároz első körben. A testünk egy igazi jóbarát.:)
Ha szerencsés vagy, és jó minőségű az irhád, akkor ez nem befolyásolja negatívan a látványt, mert az elvesztett zsírszövet felett éppen elég vastag a bőr, hogy eltakarja a vázat, és ne tűnjön betegesnek. Viszont egy kevésbé erős, vaskos irha alatt(ez a bőröd központi része, a felhám, és a zsírszöveted között, ennek minősége adja meg a bőröd összképét), ha elveszik a zsírállomány jelentős része, akkor például a felsőtest esetében még jelentős izomszövet mellett sem túl mutatós a kép, hiszen a kiálló bordák, és átütő csontozat nem éppen vonzó látvány, még az izmok sem olyan szépek , ha nem elég tömör a borítás rajtuk, persze ez az én véleményem.
Ezért nem is lehet meghatározni, hogy mi az a zsírszázalék, ami még szép egy női testen, mert ez egyénfüggő. 10-12% -os zsírszázalék mellett van, aki kimondottan csinos marad, viszont van, aki ezt már a nőiessége oltárán kell beáldozza. (Persze ez is ízlés dolga, és nyilván neked nem ez a célod.:))
A lényeg(elég ezt elolvasni, ha még ébren vagy:)):
Kitartás, egy idő után, ha megfelelően étkezel(de ebben itt mindenki profi, ahogy olvastam, így nem kell hangsúlyozni:)), a tested kénytelen lesz a comb-fenék raktárajtót is kinyitni, de még ennél is FONTOSABB, hogy ha nem adod fel, megismered azt az érzést, amikor a sport már a legkevésbé sem a külsődön elért eredményei miatt, hanem alanyi jogon válik életszükségleteddé, mintegy felveszed a vegetációs listára, mert annyival különb vele az élet, és haszontalan nélküle. Ezt viszont garantálom neked! :)
Kétoldalú dolog a zsírégető,mégpedig különössen nektek csajok,márpedig azért mert a női testen van egy pont ahol jó ha van zsír,mert különben csak a plasztikai beavatkozás segíthet.
*Én ezért is mondom hogy az alakformálásna,és a fogyókúrának nemsok köze van egymáshoz,tehát tárogatás koncentrálltan mert úgy az izomszövet erősődik ami szép tartást ad a melleknek,de aztsem szabad túlzásba vinni mert ott is könnyedén beszálkásodhat az izom,és akkor meg ugyancsak nem kellően esztétikus a látvány.
Üdv. köztünk! :)
Cirmiana ehhez is el kell érni egy bizonyos kort, ha már az emberlánya nem született tökéletesnek, na de akkor mennyire unatkoznánk! :)
Üdv az újaknak!
Én is vagyok, de ezen a héten már benne vagyok a hajrában, mert a hétvégén indulumk Magyarországra látogatoba, meg az esküvőnkre. :)
Most egy ideig ritkábban fogok jelentkezni valoszinüleg de ne aggodjatok, június közepétől visszatérek, lassan készülödök az én bikiniszezonomra is. Elvileg oktoberben megyünk nászutra, addigra le kell szálkásitanom a szálkasitó diétámmal. Mindenről irni fogok a naplomban, nyomon tudjatok majd követni. ;)
Pottom:
Látom te is külföldön élsz. Ne aggodj bárhol is élsz a vacsit nem kell kihagyni, meg nem kell olyat sem csinálni, hogy delutan 5-6 utan nem eszünk. Enni kell, de nem mindegy mit. Csak a szénhidrátot hagyd ki a vacsibol, de husit, tojást, torut, cottage cheeset, joghurtot, halat zöldséget nyugodtsn ehetsz akàr este 10-kor is. En is ezt csinálom és nagyon hatásos!
Kevés ch , sok fehérje es zóldség! ;)
szép reggelt : Ódvözlöm az újakat és sok sikert kívánok Nektek! :) Sikerülni fog, ha akarjátok! :) Ez egy nagyon jó kis fórum :)
Tegnap este voltam edzeni, lekocogtam 3,8 km-ert, (csakhogy meglegyen a 250 kalória :D), majd hazasiettem és Rékáztam 20 perc popsi-csípő kombót. A mérleg halad lefele, tegnap este 62,9 voltam, de a centik a combom és a csípőm körül nagyon lassan mozdulnak meg. Kemény fél centi a siker :(
Sziasztok! :)
Szeretnek csatlakozni hozzatok! Remelem nem banjatok :) Augusztus kozepeig tuztem ki celul, hogy lefogyok 10-15 kilot. Valojaban 23 kilo plusz van rajtam, na de nem akarok irrealis lenni, es sikerelmeny helyett kudarcelmenyt csinalni magamnak.. Az ora matol ketyeg, bele kell fernem a ket szammal kisebb furdoruhamba mire hazalatogatok, mert en ezzel a testtel nem megyek meg utcara sem, nemhogy strandra.. 2 eve elek kulfoldon, akkor hiztam meg amikor kijottem, kijottunk a parommal. Az akkori 57 kilomat hipp hopp felcsikartam 80-ra, es mar nagyon sokszor hataroztam el magam hogy igenis lefogyok (mint mar egyszer szinten 80-rol lefogytam 57-re) de keptelen voltam az esti eveseket elhagyni... Ez csak akarat kerdese, tudom. Most nagyon orulok, hogy megtalaltalak titeket mert ha megosztjuk egymassal a nehezsegeinket es lelkileg kolcsonosen erositjuk egymast, tudom hogy sikerulni fog! :)