Csókolózás, mennyire fontos (beszélgetés)
Csak az ember lánya egy darabig még elhiszi, hogy ez ajd más lesz!:)
Nyilván nem lehet előre tudni. Nekem szerencsém van, hogy ő jött az életembe....De ha lenne még más ( ami remélem sose lesz) egy-két alkalom után már ezt lehet látni, és odébb lehet állni. Asszem...
Én értem mit mondasz, de ebben továbbra sem keresnék generációs különbséget! Legalábbis semmiképpen nem általánosítanék! Biztos van a fiatalabbak közt is, akinem fontos az érzelemnyilvánítás ezen nagyon gyengéd módja, és tuti hogy akad jó pár idősebb, akit ver a víz a csóktól!:)
Megnéztem a képeidet! Melyik a frissebb? Az első, vagy a többi?
na én is pont arra gondoltam, hogy nem akarom így leélni az egész életem, hogy ha valahol látok egy csókolózó párt elszorul a szívem, hogy nekem miért nem lehet már soha többet csókolóznom,egész életemben?
Hogy lehet ilyen társat keresni? "Ne haragudj, de te szeretsz csókolózni? ...Bocs, de akkor nem kellesz!" :)))
Ez sajna csak úgy kiderül!
Bocsi!lehet,hogy hülyén fogalmaztam!
talán rosszul fejeztem ki magam...
mi még az érzelmeinkre hallgattunk,nekünk a csók is sokat jelentet,vagy talán tényleg a partnertől is sok függ,az is befolyásolja sokban,hogy a másik félből milyen érzelmeket tud kihozni.
Szerintem is nagyon jó dolog, én is nagyon szeretem
Így van!!! Illetve ha valaki nem igényli, ilyen társat is keressen. Akkor nem lesz gond...
szerintem minden korosztály számára fontos kell, hogy legyen, ha szeret valakit, hogy a csók, ölelés által is kifejezze a szeretetét és Igazából hol az előjáték, ha nincs csók, meg ölelgetés?
Szia! Nem hiszem, hogy ez annyira kor függő! Én amikor fiatalabb voltam, akkor is imádtam csókolózni!:)
Sőt, azt szoktam mondani, hogy mindig visszasírom az első csók okozta bizsit!:))) Mármint minden kapcsolatom első csókját!:)
Én, mint idődödő korosztály tagja, nyugodtan kijelenthetem, bizony 16-18-20 évesen is ilyen voltam.:))
Na tessék, egymásra lelt két hasonló igényű ember! Az élet mégis szép!:)))
Sziasztok!olvasgattam a válaszotokat,és közben néztem ki hány éves.kicsit megdöbbentem,hogy az idősödő(bocsi!)korosztálynak fontosabb,és több érzelmet vállt ki a csókolózás.miért van igy?miért nem fontos egy fiatalnak is?igaz abban egyetértek,ha nincs érzelem,szerelem lét ember közt ez sem ugy,vagy egyáltalán nem müködik.de azért nem kéne lemondani róla...
nem tudom ezt a kérdést nekem intézted-e? De mi elváltunk már, épp a szeretgetés hiánya miatt. Nem éreztem magam szeretve. A mostani párom viszont annyit nélkülözött ezen a téren, hogy most van mit "bepótolnunk":))
Dehogy vagy fogytékos! Mindenkinek más az igénye! Csak ezt össze kell egyeztetni a párod igényeivel, mert hosszútávon szerintem nem működhet ha két totál különböző ember kerül össze!
Tudod, az a baj, ha 2 olyan ember kerül össze, akiknek a bújásra, csókra nem egyforma az igénye. A pároméknál a neje nem volt egy bújós, gyengéd fajta, ő meg addig addig hiányolta, míg megunta, és jöttem én....
Mióta vagy "újrakezdő"? Hány éves kortól?
most én ennyire fogyatékos lennék attól, hogy nem szeretem???????
ne ejtsetek már totálisan kétségbe......
Nekem a csók elengedhetetlen! Vágy fokozó, nem csak az érzelmekről szól, hanem arról is, hogy kívánod a másikat! Bár ez a csók "stílusától" is függ!
Nem tudnám a szexet elképzelni ennélkül!
Mióta vagy együtt a férjeddel? Amikor még csak jártatok, akkor is probléma volt, vagy ez kialakult az idő folyamán?
tudom vannak, akiknek ez nem jelent sokat. A volt férjem sem szeretett sose. Hiányzott is. De szerencsére a párom nem ilyen, amikor csak teheti...
Az eröltetésből sosem származik semmi jó.
ez nem egészen az érzelmi alaptól függ. a legnagyobb rózsaszín ködös szerelemben sem szerettem túlzottan csókolózni...
Nagyon fontos! Persze érzelmi alapon jobb......
Fontos! Nagyon klassz dolg és nincs korhoz kötve,én azt hittem,hogy talán már nem is tudok csókolózni.
Tény, hogy szerelemből jobban megy :))
na azért van még egy probléma. az, hogy ha mégis megcsókol(nagyon ritkán) mivel szerintem ő ezt nem élvezi nincs is benne semmi érzelem. Vagyis egy kissé durva nyelvkörzés lesz belőle...
Én nem is értem,csókolózás nélkül hogy lehet SZERETKEZNI...
Nekem is fontos a csók, bár nem vagyok kezdeményező, amit meg is szokott jegyezni a párom, mert neki jól esne, ha néha én közelednék.Csókold te ahányszor szeretnéd és majd kiderül mit szól hozzá.:-))
Én értem, mert sajnos én is ugyanezt látom a páromon, mint amit Te elmondasz. Őt is zavarja, de én meg valahogy idegenkedem az ilyentől.
Egy szóval szoktam összefoglalni, és ez szerintem teljesen tükrözi a hozzáállásomat: "nyálzás"...ebbe tartozik a csók, az ölelés, a bújás...
Egyszerűen tudom, hogy kellene, de nekem nincs rá szükségem, sőt!!!!!
Ezzel nem tudom, mit lehetne tenni... Szerintem semmit....
További ajánlott fórumok: