Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyire fontos a külső egy párkapcsolatban? fórum

Mennyire fontos a külső egy párkapcsolatban? (beszélgetős fórum)


1 2
2013. nov. 19. 10:06

Én azt hiszem, hogy erre a kérdésre az eltérő korosztályok másképp fognak válaszolni.


Amikor tizenéves voltam nem érdekelt más, csak a külső! És ne mondjátok, hogy nem így volt! :D


Pár évvel később is fontos szerepet játszott a külső, de már nem elégedtem meg ennyivel. Ha jobban megismertem az embert és a belső tulajdonságai nem tetszettek, lapát.


Mára (és előre bocsájtom, a kormat ne lőjjétek be "olyan halál közeli"-nek) jobban érdekel a másik belső kisugárzása, belső szépsége. Mindezek ellenére amit először megnézek, az a szeme és a körme. A szem a lélek tükre. :) És miért a körmét? Szerintem nagyon fontos, hogy valakinek mennyire ápolt a keze. Mondok egy példát. Egyszer utaztam a buszon és egy helyes pasi elkezdett stírölni. Tényleg nagyon helyes volt, de megláttam a kezét, konkrétan a körmét. Volt, amelyik hosszú volt (na ettől a hideg kiráz) és hát nem éppen a legtisztább. Hogy ezek a kezek engem érintsenek? Pffff... Ha ennyire nem ad magára egy jól látható helyen... Na, innen nem folytatnám. Mindenkinek a szabad fantáziájára bíznám!


Olyan is volt, aki a nevetésével fogott meg, a jó kedvével... Imádom a humort értő és művelő pasikat! :)


Egy biztos! Nem lesz sohasem egységes vélemény ebben a kérdésben. :)

2013. nov. 18. 08:42
Kb. 50%-ban...Normális esetben a külső és belső tulajdonságok egyenlő arányban kéne hogy számítsanak...Vagy legalábbis én így látom a dolgot...(Persze ha csak mondjuk valami "egyéjszakás" kalandrol van szó, akkor a csinos külső aránya elérheti akár a 100%-ot is anélkül, hogy abnormálisnak tünne az értékítélet...)
2013. nov. 18. 06:22
fontos hisz a masik nemet kulsoleg nezzuk meg.
2013. febr. 12. 13:15

Azt gondolom a külsőség nagyon fontos . Isten teremtett nekünk szemet hogy lássuk a világot . Lássuk azt az embert akit párunkul választunk. A látványból sok mindent le tudunk első pillantás alatt szűrni. Egy ápolatlan külsejű embert nem szívesen választunk párnak(bár ennek is meg van a helye pl egy munkás ember munka közben nem éppen illatos és tiszta) . De egy sportos illetőt is pozitívan megkülönböztetünk a külseje alapján. Egy sportot kedvelő egyén nyilván szívesen választ hasonló érdeklődésű embert párjaként. Egy rock kedvelő férfi /nő sokszor vesz fel erre utaló (fekete , bőr...)ruhát ezt látván egy szintén ilyen beállítottságú férfi/nő könnyen kapcsolatot teremt. ... Fontos milyen képet mutatunk magunkról. DE ez csak az ismerkedéshez elég a kapcsolat elmélyüléséhez már a belső értékek dominálnak.


Azt még fontos tudni hogy a kapcsolat alatt végbe ment változás igen is szúrhatja a párunk szemét . PL kóros elhízás.. Vagy az igénytelenség kialakulása. Fontos hogy évek múlva is tetszeni akarjunk ma párunknak...

2013. febr. 12. 12:57
Egyforma vélemény úgysem születhet ebben a témában, mivel mindenki más értékrend alapján választ...
2013. febr. 12. 12:46

Termeszetesen a legfontosabb. Minden, benso tulajdonsagait, habitusat tekintve akar a legertektelenebb no is, aki egy hangyanyit jol nez ki (a media altal sugallt, bevett "szepsegideal" szerint") a "kulso megfog, a benso megtart" (neha hozzateszik, hogy "a jo szex hozzalancol") elvet vallja, ami ugyan nem igaz, de nagyon jol ravilagit, miert csalodnak az ilyen tiousu nok olyan sokszor.


Mert csak az "elv" elso reszeig jutnak el, na meg a pasas tarsadalomban betoltott korulmenyeig (ez utobbi, jol tudjuk, akar a kinezetet is kivalthatja, mert minel inkabb magas a ferfi tarsadalomban betoltott statusza, annal inkabb megfordul a nok altal eloszeretettel hangoztatott masik (fel)-"igazsag", hogy ti. mindig a no valaszt), s utana joval jonnek ra esetleg, hogy a hbitust is nezni kellett volna.


Am ezert is a ferfi a hibas.


Masfelol ott van az a nem elhanyagolhato teny, hogy lehetek en atomszalkas modellatleta is, ha elavult, elnyutt ruhak vannak rajtam, mert masra nem telik.


A kinezetet is penztarcan at vasarolhatjuk meg.Hat erre mondhatjuk, hogy "live free or die hard."

2013. febr. 12. 07:59
Szerintem a hrmónia a fontos.A belső lény kisugárzása kifelé.Szerintem ez az igazi külső!A párunk ismer,tudja milyenek vagyunk és,ha elfogad igazán és úgy szeret,ahogyan vagyunk,akkor lehet rajtam akár egy edzőruha,akár egy kis estélyi....ugyan úgy szeret!Természetesen ettől fuggetlenül egy igényes nő,ill.férfi ad magára és nem hanyagolja a külsőt,attól még,hogy tartós párkapcsolatban él.A tetszeni vágyás az ott van akkor is.Pláne egy nőnek,amikor megdicsérik,főleg 3gyerek után,az az igazi elismerés!
52. -meva-
2012. jún. 19. 22:57
A férjemnek nagyon fontos, szerintem a legfontosabb. Nekem nem elsőrendű. Vannak szebb, értékesebb dolgok is.
2012. jún. 19. 22:47
Szerintem fontos a kapcsolatban a külső is. Hiszen úgy kezdődik el egy kapcsolat főként, hogy megtetszik nekünk a másik, vonzónak találjuk. Viszont, ha már kialakult a szerelem, az erős, igazi szerelem, akkor már nem olyan fontos, hogy néz ki a másik. Persze, azért nem azt mondom, hogy egyáltalán nem érdekes, de már nem annyira lényeges, mint az elején. Hiszen akkor már jobban törődünk avval, hogy milyen a másik belülről, s mit érzünk egymás iránt.
2012. jún. 10. 11:23
Szerintem nagyon fontos a külső fontos hogy vonzóak maradjunk,elsősorban magunk miatt.A legfontosabb hogy belül minden rendben legyen mert ha te magadat szépnek látod ezt mások is észre fogják venni,tudom hogy ez közhelyes de én ebben hiszek.A férfiakat nem megszerezni nehéz hanem megtartani.Fontos hogy mindennap vonzódjanak hozzánk.És ami még nagyon fontos hogy mi vonzódjunk ő hozzá!De vajon ök is ennyit gondolkodnak rajta hogy vonzok-e még a számunkra?
2012. jan. 4. 07:52
a felületes párkapcsolatban nagyon is fontos...de csak a külcsín...a belbecs?meg minek
48. f32049905f (válaszként erre: 47. - 3e0ba54fb8)
2009. júl. 21. 21:48
és ha mindkettő felismerte, de az egyik nem akar változtatni, pedig rossz neki? akkor mit lehet tenni?
47. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 45. - F32049905f)
2009. júl. 21. 17:05

Valószínűleg két dolog:

1. vége a kapcsolatnak

2. felek felismerik, hogy gáz van és megpróbálják megoldani.

2009. júl. 21. 17:04
van itt valaki?
2009. júl. 16. 22:28
ja, és egyre inkább nincs közös egyetértés, nincs közös program, nincsenek beszélgetések, csak a flegma közöny? akkor mi van?
2009. júl. 16. 22:27
és ha a külső évek múlva más lesz? pl, valaki csúnyán elhízik stb....akkor mi van?
2008. aug. 17. 16:22
Fontos a külső,hisz azt látjuk előszőr,és utána ismerjük meg "belülről"És,ha az nem tetszik,akkor persze hiába néz ki jól az illető!!
2008. aug. 17. 16:17

Nagyon is fontos. A külső megszerez, a belső megtart. Elengedhetetlen az azonos érdeklődési kör, a kölcsönös tisztelet, a tolerancia. Egy idő után a belső tartalom fontosabbá válik, de ahhoz, hogy érdekelni kezdjen, fontos hogy olyan külsővel rendelkezzen, amin megakad a szemem.


Mondják, hogy nem a külcsíny számít, csakis a belbecs. Pláne, ha a külső nagyon is rendben van :)


Szerintem fontos még, hogy nagyjából hasonló háttérrel rendelkezzen a férfi és a nő, hasonló körből érkezzen. A nagy különbségek áthidalhatatlanok, elválasztanak. A pasik azt sem viselik el, ha a nő tanultabb, jobban keres.

2008. aug. 17. 15:49
persze hogy fontos a külső... de a külsőből sztem nem jössz rá, h normális-e, megbízható, stb!! ez olyan, mint az ajándék pl.: hiába szépen, gondosan becsomagolva, ha a belseje tök üres.
2008. aug. 16. 18:18
Nekem fontos eléggé, noha hiába néz ki jol ha sapka az illetö..
39. sors
2008. júl. 22. 18:04
Túlságosan is nagy szerepe van .
2008. júl. 21. 17:40

Szerepe biztosan van.

A napokban olvastam egy cikket, ami szerint illat alapján választják ki a nők párjukat.A nők olyan illatú férfit választanak (állítólag), akinek a génje leginkább eltér a sajátjától.

2008. júl. 21. 10:26
nagyon
2008. máj. 24. 22:12
fontos akülső is,de szerintem sokkal fontosabb h normális legyen a pasi.hiába látok meg egy nagyon jó pasit,ha nem szimpi,vagy játssza az agyát egyfolytába..mert azt nagyon nem birom:)
2008. máj. 24. 10:27
Nem az elsődleges szempont, de fontos.
2008. máj. 23. 22:20

Nekem első perctől kezdve tetszett a párom. messziről megláttam és kész tudtam ő kell nekem. ( Tudom tisztára olyan ez mint a filmekben,regényekben de hát így volt akkor minek hazudjak)

Sokan azt mondják hogy nem helyes de én ezt valahogy nem így látom. Sajnos beteg a bőre mert sugárfertőzése volt de ez engem nem zavar. több évembe tellett mire megszokta hogy előttem nem kell szégyelnie magát és így azzal hogy őt olyannak fogadom el amilyen én is elfogadom magam mert ilyen vagyok. Ez van.

Ha külső alapján döntöttem volna nem lennék most vele de akkor egy fantasztikus lelkitársat,barátot,férjet vesztettem volna. Bár ő mindíg azt mondja hogy akkor találtam volna mást,jobbat. Én erre nem gondolok csak rá és kész.(14. éve) :))))

2008. márc. 23. 09:27
Elsőre persze hogy a külsőre figyel fel az ember, ha személyesen találkozik. Nálunk kicsit másképp volt, mert mi neten beszélgettünk először. Amikor randiztunk, már a másik személyisége is megfogott. De persze jó érzés volt, hogy a külsejében sem csalódtam, sőt, ő sem az enyémben. Számomra nagyon fontos, hogy most is éppúgy tetszeni akarok neki, mint az első találkozásunkkor. Tehát figyelek arra, hogy még takarítás közben se boszorkánynak nézzek ki. Ezt persze értékeli is a párom. Ugyanezt elvárom tőle is.
2008. febr. 18. 10:09

Persze, hogy számít a külső, hiszen (általában) azt látod először. De nálam ez inkább annyiban számít, hogy legyen ápolt meg ilyesmi, nem pedig egy állatira jó pasi. Egy nem annyira tuti pasinak is lehet nagyon jó a kisugárzása, ami egyből megfog. De a külső csak addig számít, amíg megakad rajta a szemed és elkezd érdekelni. Tehát kb. az első mondatáig. Mert lehet akármilyen jó pasi, ha amúgy egy tuskó.

Ugyanakkor szerintem meg kell próbálni külsőben is azt a szintet tartani, mint amikor két ember megismeri egymást, és nem eligénytelenedni!

2008. febr. 18. 09:55

szerintem a külső legalább olyan fontos mint a belső tulajdonság

de persze egy picit a külső javára billen a mérleg mert elsőre ugyen megnézed pedig nem beszélsz vele

ha pedig rút akkor tuti nem is fogsz beszélni vele

de akármilyen szép is az illető

ha teljesen más mint én

más érdekli más érdeklődési köre van mint nekem

akár film zene vagy szexuális téren

a párom nem egy adonisz és én sem vagyok egy playmate

de mindenben ugy gondolkozunk 99 % azonos dolgok iránt éreklődünk

szóval ha valami nekem tetszik neki is vagy forditva

és ez a legfontosabb

persze azért a külsőm én sem hanyagolom el ugyanugy kijár a szoli a fodrász

nem slamposodok a gyerekek ellenére sem :)))

2008. febr. 17. 17:13

ha párkapcsolatról beszélünk akkor már a belső értékek és az számít eggyütt tudtok- e élni.


a külső megismerkedéskor számíthat.

Szerintem

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook