Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Csokoládés-gesztenyés palacsintatöltelék recept

Csokoládés-gesztenyés palacsintatöltelék recept

Elkészítési idő 15 perc

A Csokoládés-gesztenyés palacsintatöltelék hozzávalói:
20 dkg gesztenyemassza
3 dkg csokoládé
1 dl tej vagy tejszín
kevés porcukor
1 evõkanál rum (vagy rumaroma).


A Csokoládés-gesztenyés palacsintatöltelék elkészítési módja:
A gesztenyemasszát a tejjel, a rummal és kevés porcukorral jól kikeverem, majd hozzáadom a vízfürdõn felolvasztott csokoládét. (Csokoládé helyett kakaóporral is készíthetõ, 1 púpozott evõkanál kakaóporhoz másfél dkg olvasztott vajat keverek.)


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokoládés-gesztenyés palacsintatöltelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook