Csokis dió recept

A Csokis dió hozzávalói:
30 dkg dióbél (lehetőleg szép fél dióbelek,de jó a negyed is)
15 dkg csoki (tej vagy étcsoki. Én csokifigurát használtam fel)
7 dkg vaj vagy margarin


A Csokis dió elkészítési módja:
A csokit a vajjal/margarinnal gőz fölött,vagy mikróban megolvasztottam. A dióbélet hústűre szúrtam,belemártottam a folyékony csokiba,és sütőpapírral borított tálcára tettem. Miután kihűlt,(ez hűtőben gyorsabban megy)tálba,vagy dobozba rakva tárolom,bár hamar elfogy.

Ha besűrűsödne munka közben a csoki,akkor gőz fölött,vagy mikróban újra lehet olvasztani.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csokis dió elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook